Gott nytt!!

Ja, då var det 2014! Förstår inte vart 2013 tog vägen, det året gick verkligen i ett rasande tempo! Jag hoppas att ni har haft både en bra avslutning på det gamla året och en underbar start på det nya! Några bilder från vår nyår som firades hemma hos oss.
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
 
Valet till dukningen föll till slut på vitt och silver. Kändes "krispigt och fräscht" tillsammans med vita tulpaner. En liten föraning om våren....
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
 
Min kompis gjorde en fantastiskt god hummersoppa till förrätt och till huvudrätt blev det Balsamicofilé med tryffelkantrareller (jag utgick från detta recept men bytte ut köttet mot kyckling). Sedan slängde jag och maken även ihop potatisgratäng med jordärtskocka och parmesan som tillbehör (recept här).
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
 
Till efterrätt hade jag gjort en glassbomb på vaniljglass och hallonsorbet. Till barnen gjorde jag små glassbomber fyllda med kolasås och strössel. En dessert som gillades av både stora och små. Jag gjorde en stor "bomb" och 6 små glassbomber, totalt gick det åt 4 liter vaniljglass och 1 liter hallonsorbet om ni vill göra egna. Hur enkelt och smidigt som helst!
 

En suddig bild med mobilen på glassen i genomskärning. När jag serverade den satte jag i en massa tomtebloss och tände på! Väldigt effektfullt!
 

 
#1 - - Nilla Tankebubblor:

Vad fint! Glassbomb var längesedan jag gjorde, det är ju ett bra tips. Gott nytt år!

#2 - - Anonym:

åh va fint!
Hittade hit genom en annan blogg och kommer återvända dagligen

#3 - - Anonym:

Hej vilken härlig blogg du har! :) Vill önska dig ett gott nytt år. Hoppas att du villl kika in på min sida som jag startade i dagarna http://silverpil.se. STOR kram

Till top