En viktig dag!!

/ Permalink / 3
Idag tänkte jag göra ett litet annorlunda inlägg som inte handlar om inredning och inspiration. Jag vill nämligen uppmärksamma att det är Världsdiabetesdagen idag. För 2,5 år sedan drabbades vår dotter av det som kallas Typ 1 Diabetes som är en livslång sjukdom och kräver daglig behandling med insulin. Hon måste dels tillföra insulin som en basdos och sedan ta insulin till varje måltid, ja du läste rätt. Vår lilla tjej kan inte äta frukost, fika, lunch, middag eller kvällsmat utan att ta sin insulinspruta. Men en tapprare och mer underbar tjej är svårt att hitta! Hon är helt enkel vår lilla hjälte och sköter detta galant.
 
Källa: här
 
Men som många föräldrar vill man ju inte se sitt barn behöva kämpa med alla dessa sprutor och att behöva ta blodsocker i fingret 10 ggr per dag så därför hoppas vi att det kommer ett botemedel och där behövs allas stöd. Så har du möjlighet så skänk gärna en slant till Diabetesfonden som stöd i deras forskning. Sprid gärna detta inlägg för att få fler att hjälpa!
 
Du kan även ge ditt stöd genom att köpa ett armband via Cara Collection som säljer dessa till förmån för Diabetesfonden. Kika på fler varianter här!
 
 
 
 
#1 - - Cecilia:

Usch ja. Diabetes är verkligen hemskt. Din dotter låter verkligen som en riktig hjältinna.

#2 - - Hanna:

Vår 5-åriga dotter har haft diabetes typ 1 sedan hon var 2,5 år. Vi ska till Sergels torg ikväll och vifta med blå ballonger. All uppmärksamhet är bra. Jag hoppas man hittar ett botemedel så att min dotter någon gång kan säga 'när jag var liten hade jag diabetes'

#3 - - Laura:

En hemsk sjukdom som drabbar alltför många. Jag glömde bort att uppmärksamma dagen i bloggen, men IRL blev det mycket uppmärksamhet.
Underbar hjälte ni har!

Till top