Ett coolt hamburgerställe i Göteborg

Bak & Mat / Permalink / 1
Som jag berättade igår var jag ju en sväng i Göteborg med dottern i lördags och senare under eftermiddagen dök även maken och sonen upp. De skippade shoppingen och istället gjorde de oss sällskap till middagen. Vi var lite nyfikna på nyöppnade Butchers Market efter ett tips från en kollega (tack Mia!). Ett hamburgerställe i cool miljö med fräck inredning i industristil, en tvärgata till Avenyn.
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
 
När vi kom dit var det väldigt fullt men det är inte så konstigt för det var få bord. Ett sällskap var före och det visade sig vara hela klanen Wahlgren med mamma Pernilla i spetsen. Även Benjamin, Bianca och lillkillen var med och de hade även sällskap av Biancas pojkvän (förmodar detta för de verkade väldigt kära...). Vår dotter var nog mest "starstruck" och hon höll nästan på att svimma när vi fick bordet bredvid. Kan bara säga att klanen Wahlgren är ett trevligt och glatt gäng...
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
 
Maten tillagas med full insyn i köket och sånt gillar jag! Så om ni gillar hamburgare, gärna äter trångt och till hög musik så kan jag verkligen rekommendera detta stället. Maten var verkligen supergod! Det blir att komma tillbaks igen.
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
 
 
#1 - - Annica:

Nice, det tipset måste sparas till nästa Göteborgsbesök!

Till top