Jul och vår på en gång...

Inredning & Shopping / Permalink / 0
Visst känns det som om veckorna bara består av måndagar och fredagar just nu? Det snurrar på galet fort och det är mycket som ska hinnas med innan jul... Som avslutning på den här veckan tänkte jag bjuda på några av alla nyheter som trillar in. Jag fullkomligt översvämmas med mail just nu och det är både jultips och nyheter för 2015... Så ni får hålla till godo med några valda delar!
 
Ha en underbar fredag!!
 
 
En av vårens nyheter från Ljungbergs Factory är Stig Lindbergs mönster Herbarium som lanseras i nya spännande färger. Färger som grå, lila och orange och som inte fanns inte på Lindbergs tid!
 
 
Till våren kommer Bemz lansera en helt ny miljövänlig kollektion. Den är framtagen av restprodukter från modeindustrin och tillverkningen sker helt utan vattenförbrukning eller färgämnen, allt för att minimera påverkan på vår miljö.
 
 
Med Graphic Wild-produkter vill Lisa Göthnerg bjuda på inredning gjord på naturens villkor. Hennes pilgrimsfalkar i svart, vitt och dova komplementfärger blir underbara ihop med julens godsaker och gnistrande ting!
Säljs via hennes webshop LISALISA och finns även på Nordens Ark.
 
 
Under hösten har danska By Lassen lanserat flera nyheter men populärast just nu är de klassiska kubusmodellerna och då framförallt i koppar!
 

Och slutligen! Årets Julbord på IKEA är här. Nu kan du njuta av julens läckerheter på ett varuhus nära dig. Specialpris till IKEA Family medlemmar om 129 kr!
 
  
Till top