Här bodde vi i Göteborg

Jag brukar ju numera vara väldigt dålig på att ta med kameran på mina utflykter. Oftast blir det en hel del bilder med mobilen men de brukar stanna där eller i några fall hamna på Insta. Men den här gången åkte kameran med så här får ni några "riktiga" bilder från min och dotterns boende. Vi tog in på Scandic Rubinen som ligger på Avenyn. Väldigt mysigt läge med närhet till många trevliga restauranger och shopping. Ett hotell jag verkligen gillar.
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration

En av anledningarna att det är en favorit är för att hotellet har genomgått en omfattande renovering de senaste åren och vad vi kunde se på fredagskväll är deras restaurang och roof-bar väldigt populära. En bild på baren i restaurangen som jag passade på att ta när vi checkade in.
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
 
Jag skrev ju i ett annat inlägg att vi bodde som prinsessor och när ni ser de här bilderna så förstår ni varför... Vi fick nämligen ett rum som bestod av "två-rum-i-ett". Först hade vi en liten avkopplingsdel med perfekt förvaring för alla shoppingkassar och sedan ett mysigt "sovrum".
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration

Sedan fanns en liten myshörna (det är inte tavlor på väggen utan ett smart tryck som ger samma intryck) där vi välkomnades av lite "godsaker" och efter en heldag med shopping tror jag aldrig frukt har smakat så gott!! Här sov vi som små prinsessor, dottern och jag och jag måste säga att jag är verkligen imponerad över alla små detaljer, från krokar, till kuddar och bara en sån sak som en snygg strykbräda! Gilla på den!
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration

Hade vi bara haft mer tid hade vi även njutit av den fantastiska terrassen som vårt rum hade. Så ett tips, boka rum 783 på Scandic Rubinen om du ska till Göteborg och vill bo riktigt "stylish". Takbaren samt frukostrestaurangen är också så snyggt inredda men dessa får ni upptäcka själva.
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
 
 
Related Posts with Thumbnails

Postat av: Catarina

Ja där har ni verkligen haft det bra :)
Ser riktigt underbart ut !!
Catarina A

2015-05-20 @ 06:57:42

Skriv din hälsning här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Tack för att du lämnar en hälsning hos mig!
Om du ställer en fråga gör jag mitt bästa för att besvara den här!

Du kan även kontakta mig via: info@ellasinspiration.se

Hälsningar Karin

Trackback
RSS 2.0
ellas inspiration © 2018 All Rights Reserved