Tävla & Vinn 48 timmar i Göteborg

/ Permalink / 15
Dags för ny vecka och vad kan väl vara bättre än rivstarta den med en tävling... I samarbete med Göteborg & Co erbjuder jag mina läsare en tävling där du har chansen att vinna två stycken Göteborgspass som innebär att du och en vän under 48 timmar får uppleva "hela stan på ett kort". Här kan du läsa om vad som ingår i passet.Tävlingsregler:

Allt du behöver göra för att ha chansen att vinna är att berätta vilka tre platser du skulle välja som mest spännande att besöka om just du vann 48 timmar i Göteborg. Alternativen hittar du här!

Om du länkar med bilden ovan till tävlingen från din blogg så ökar dina chanser att vinna med det dubbla...men har du ingen blogg så kan du vara med och tävla ändå.  

Även du utan blogg kan öka dina chanser att vinna. Det enda du behöver göra är att  tipsa tre vänner om tävlingen via mail och du får också dubbel chans! Skicka kopia på mailet till ellasinspiration@comhem.se, märk mailet med "TÄVLING".

Resa och boende får vinnaren stå för men du och en vän får pass som ger er gratis sevärdigheter i Göteborg under 48 timmar.

Som sig bör varar tävlingen i 48 timmar och avslutas på Onsdag 2 juni kl. 08:00. Ev.vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till!

Karin
Till top