Bloggåret som gick...

/ Permalink / 17
Ja, då var det då dags för årets sista dag och igår kväll satte jag mig faktiskt ner och reflekterade över det som hänt i bloggen under det gångna året. Väldigt många inlägg har det blivit och otroligt mycket kul har hänt! Här kommer en liten sammanfattning.

Januari
Året drar igång med full fart och jag firar att jag har bloggat i ett år! Snart är det dags för 2-års jubileum. Herregud vad tiden går! Kategorin "Piffigt Pyssel" ser dagens ljus och med facit i hand har det blivit många pyssel... 

Februari
Jag förälskar mig i tavlan "Om jag vore en hund" och gör raskt ett inköp. En märklig "copycat" ser dagens ljus. Lånar både texter och bilder från mig. Märklig känsla att någon levde "mitt liv" för det är ju ganska alldagligt... ;0)

Mars
Jag återupptäcker loppisar och gör min första roliga fynd för året! Underbara koppar med röda kuliga äpplen, ni kanske minns? Sedan drabbas jag av "prickig-sjukan" och den har fortfarande inte gett med sig... En segdragen åkomma med andra ord... Hi hi!

April
En av årets stora händelser. Tasteline får nys om mitt dukningsintresse och hör av sig med en förfrågan. Min påskdukning blir starten till många roliga uppdrag hos dem. Mitt betonghobby tar fart med gjutning av betongrosor och det blir mycket betong under året.  

Maj
Jag fortsätter shoppa saker till hemmet och mer vacker keramik från Mia Blanche Settergren flyttar in. Familjen hinner även med lite sol och värme på sydliga breddgrader! En invit dyker upp från Elle Interiör och jag blir en av deltagarna i deras Fredagspanel. Otroligt roligt!

Juni
Jag delar med mig av ett recept på en "busenkel sommartårta" och får galet många sötsugna besökare. Gud så roligt det var! Dottern fyller hela 6 år och jag bjuder på kalasbilder.Juli
Sommar, sol och vårt smultronställe! Jag gör ett besök hos "Västkustens Ullared" och gör snygga fynd till stugan.

Augusti
Ni röstar fram mig som Bästa Bloggen i augusti hos Vi i Villa! Grymt roligt! "Lilla" sonen fyller 10 år och det är stort kalas och vårt efterlängtade uterum blir klart!

September
Mina dukningar väcker uppmärksamhet även utan för "cybervärlden" och jag får en förfrågan om att prata dukningar på en tjejkväll. Otroligt pirrigt men det går vägen och i publiken sitter 400 underbara tjejer och ger mig glada hejarop!  Trappen utsätts för hårda tag men projektet stannar av...

Oktober
Istället för trappen så blir det vårt vitrinskåp i köket som får sig "Årets bästa makeover". Gud så nöjd jag är! Jag pysslar med äppleskörden och de tipsen är många som gillar. Kul när det var så enkelt!

November
Jag nyper mig i armen men får inse att det är sant. Jag vinner Panduros pysseltävling och får 4000 kr att shoppa för! En stor bloggträff äger rum i Göteborg och jag får träffa otroligt många roliga och trevliga liksinnade. Många nya bloggkontakter knyts. En oförglömlig dag! En dröm går i uppfyllelse och jag gör "Årets absolut bästa köp", fem Tolix-stolar till köket! 

December
Julandan tar fart och längtan efter snö och jullov gör sig påmint. Jag och mamma tar en "break" och myser med Peter Jöback och shopping... Jag pysslar hos IKEA, dukar, pysslar och dukar och pysslar lite till! I love pyssel! Jag tar även hem en hedrande tredje plats hos Vi i Villa som Årets Bästa blogg! Ingen dålig avslutning på året!

Ja, med facit i hand är det så mycket roligt som har hänt under året och så mycket spännande jag har fått vara med om. Det är helt fantastiskt vad bloggen har gett mig! Jag är så glad att ni är så många som hittar till mig och ni blir bara fler och fler.

Nu önskar jag er alla ett riktigt Gott Slut på 2009 och jag hoppas att ni fortsätter att följa mig på nya äventyr även 2010! Jag utlovar mycket "inspiration" och självklart kommer jag att bjuda på dukningar, pyssel och shoppingtips även i fortsättningen!

Ha ett gott avslut!

Kram Karin
Till top