Vi har testat TASSIMO!

/ Permalink / 2

För ett litet tag sedan fick jag en förfrågan om jag ville prova en TASSIMO kaffemaskin från Bosch och när man älskar att fika var ju detta ett perfekt erbjudande som jag självklart tackade ja till. Sagt och gjort dagen efter anlände TASSIMO-maskinen och sedan dess har den gått varm. Vi har provat Gevalia kaffekapslar i olika sorter allt från flera slags kafferost, Cappuccino, Latte Macchiato och Espresso till barnens favorit Marabou-chokladdryck. Dessutom finns även Twinings te för de som inte gillar kaffe utan föredrar te.Syftet med provningen var att göra en utvärdering vad vår familj, släkt och vänner tyckte om den lilla maskinen. Sammanfattningsvis kan man säga att den är mycket enkel att hantera. Tar liten plats och har ett snyggt utförande. Vattnet fylls på i behållaren som sitter bakom maskinen. Man stoppar i stickkontakten och sätter på den, placerar en valfri kaffekapsel i behållaren, stänger locket och trycker på knappen och vips har man sitt kaffe klart! Om man väljer några av de olika kaffedryckerna te.x. Cappuccino eller Latte Macchiato så gör man om proceduren 2 ggr. Först brygger man kaffet och sedan tar man en kapsel med mjölk.

Det finns ju flera olika kaffemaskiner på marknaden men det vi gillar med TASSIMO-maskinen är att den erbjuder stor variation i sitt sortiment med drycker och att kapslarna går att handla i den egna mataffären. Priset för maskinen är rek cirkapris 1,699.00 kr och kapslarna ca 60 kr för 16 st.

Vi i testpanelen ger således TASSIMO-maskinen 5 av 5 möjliga för form, funktion och smak!

MEN det är inte bara vi som har chansen att få prova TASSIMO-maskinen! Jag har nämligen ordnat så imorgon startar en tävling här hos mig där du har chansen att vinna en egen TASSIMO-maskin i valfri färg! Välkommen åter!

Till top