Skapa Greengate - stilen...

Dukningstips / Permalink / 15
Jag vet att vi är många därute som gillar alla härliga saker från Greengate men tyvärr så är inte plånboken alltid lika förtjust som jag. Därför blev jag positivt överraskad när jag upptäckte att Rusta har massor med snygga prylar som gör att man kan skapa samma stil fast till ett lägre pris. Eller vad sägs om en prickig servis i 16-delar för endast 75 kr!!

image414
image415
Foto: GreenGate samt collage från Rusta
#1 - - Pethra:

Ha, vad lustigt! Jag tänkte också på Greengate när jag fick Rusta-broschyren idag och tänkte göra ett inlägg om det. :-) Nu behövs inte det. Jag gillar också Greengate, men liksom Din plånbok föredrar min Rusta.

#2 - - pernilla:

Visst är den fin! Jag är riktigt nöjd med skålen! Har dock inte sett att Rice har en liknande. Det är dags att kolla upp.

Rusta verkar ha lyft sig riktigt och börjat sälja en hel del roliga saker. Billigt dessutom!

Kram!

#3 - - Dessi:

rusta har visst väldigt mycket fint, var längesen jag var där!

#4 - - mamma millan:

ja visst har de fint på rusta,,köpte skålen den blå idag!!! brickan o servetterna köpte jag sist!
tallrikar får det bli nästa gång!! Så sommrigt..såå greengate!!!

Ha en skön
vecka!!
~~* W I T H ♥ L O V E *~~

Millan

#5 - - Kajsa:

Hej !

Den prickiga röda servisen ska vi genast åka och inhandla för vidare transport till gökboet. Ni kommer gilla käka frukost på den i sommar./Kajsa

#6 - - lotta:

oooo Rusta alltsa. Sa den rödprickiga e fran Rusta? Superfin, älskar prickigt!! e sa somrigt och hemtrevligt pa nat sätt!

#7 - - Kristin:

Hej! Verkligen bra idé att handla på Rusta istället för Greengate. Vilken smart jämförelse!!! Vi ska nog förbi Rusta snart, så jag kan kolla efter GG-kopiorna... kul!

Första gången jag var här, nu ska jag läsa vidare hos dig, du verkar ha en jättefin blogg!

Hälsningar Kristin

#8 - - Johanna:

Underbart när man hittar helt oväntade lösningar. Ellos har ju också poppat upp sig rejält.
Hälsningar Johanna

#9 - - Sofie:

Sött :) Tur Rusta finns med budgetalternativ! (som många gånger är minst lika snygga som orginalet). Ha en fortsatt fin dag! Kramar, Sofie

#10 - - Mia:

Ja men det förtjänar du om någon. Du har verkligen skapat din nisch och är alltid så inspirerande. Älskar den mysiga tonen du har när du skriver!

Ha de bra/Mia

#11 - - Lisa:

Trevliga priser är alltid välkommet ju! :D Vad fina blommor i tidigare inlägget, perfekt namn också! Ha en mysig kväll!

#12 - - Minna:

Fast om man tänker efter på hur låga priserna är hos Rusta så måste man ju förstå att tillverkningen inte riktigt går till på ett sådant sätt att det känns bra i magen - eller hur?
Pethra, du som brukar värna om miljön handlar väl inte där?

#13 - - Karin på Ellas Inspiration:

Hej Minna!
Försökte söka dig via den hemsidan du angav men hittade dig inte där så jag svarar dig så här istället. Hos Rusta har man starkt tagit avstånd till allt som du syftar på ovan. Läs gärna deras Uppförandekod som du hittar via deras hemsida. Här framgår tydligt vilka krav som Rusta ställer på sina leverantörer. Te.x. ställer de krav på arbetarnas rättigheter, arbetsmiljö osv och mot bakgrund av denna tror jag att vi kan fortsätta handla där med gott samvete. Ha en fortsatt bra dag! Mvh Karin

#14 - - Karin på Ellas Inspiration:

Jag har valt att ta bort några kommentarer av den enkla anledningen att på min sida vill jag sprida inspiration och syftet är inte att den skall användas till att diskutera samhällsfrågor. Jag respektar att vi alla har olika syn på olika butiker och kedjor men jag tycker vill inte uppmana till dessa samhällsdebatter på min blogg. Då hade jag valt en annan blogginriktning. Jag hoppas att ni respekterar mitt val. Mvh Karin

#15 - - Camilla:

Snyggt! Ska nog dra en sväng föri rusta imorrn o kolla, behöver verkligen en ny servis!

Till top