Ladda för en svart jul...

Högtider - stora & små / Permalink / 13
Det kanske låter lite märkligt med en svart jul men jag syftar ju naturligtvis på snygga svarta julsaker! Här ett litet axplock för dig som vill ha en stilren jul i svarta toner!


Foto: Eget kollage från Daily Mail, Ellos, Inreda.com och Rusta
#1 - - Kerstin:

Det är ju faktiskt riktigt läckert med svart men jag är ju oerhört traditionsbunden när det kommer till jul. Det är rött för hela slanten med lite guldinslag här och där. ;)

Ha en fin kväll.

#2 - - Lotta:

Det var ju stiligt det där! Lite maskulint sådär..

Ha en bra fortsättning på veckan!Kram, Lotta

#3 - - Petra:

Nja, svart jul blir det inte här - även om det var väldans fina saker - men dock en vitt, silvrig och blå =)

#4 - - Hem och Lycka:

Läckert med svart i jul! kram

#5 - - Helen:

Har faktiskt funderat på att föra in lite svart denna julen. Får se om det blir så, har en make som gärna vill vara med när det ska julpyntas och han är traditionell så det skriker om det.

#6 - - dahlarna:

Det är verkligen fint med svarta julsaker. Dock har jag inga hos mig än... Får nog ta & investera i något... KRAMISAR!!!

#7 - - Katja:

snyggt =) jag som gillar vitt så mycket ;)

#8 - - Mia:

i år blir det verkligen bara svart och vitt! inga andra färger kommer att förekomma! inte i år, annars brukar jag försöka kompromissa lite i köket med vitt och rött, men nu får det vara bra.

#9 - - paula:

härliga svarta saker du visar upp. Förra året pga platsbrist köpte vi en plastgran . Jag ville ha svart men HELA familjen gick emot mig. så vi köpte en vit... Iår blir det en riktig gran..

#10 - - JKHB design:

Vi körde på en svart jul förra året, riktigt häftigt blev det! Jag är väldigt trött på rött, så förmodligen blir det en hel del svart i år också..Kram Josefin

#11 - - Miss Agda:

Ja, en svart jul låter lite hemskt men i verkligheten är det mkt snyggare med en svart än med en röd jul :-) Lite trött på alla röda tomtegubbar....

#12 - - Bitte:

Javisst varför inte !

Bara pappret på paketerna är ju underbart .Fin blogg du har måste bläddra vidare /Hej så länge Bitte

#13 - - morsdeka:

Visst är det snyggt på sitt sätt, men jag kan faktiskt inte förlika mig med en svart jul. För mig är julen röd och grön, precis som alltid förr. KRAMEN!

Till top