Bloggåret som gick...

/ Permalink / 17
Ja, då var det då dags för årets sista dag och igår kväll satte jag mig faktiskt ner och reflekterade över det som hänt i bloggen under det gångna året. Väldigt många inlägg har det blivit och otroligt mycket kul har hänt! Här kommer en liten sammanfattning.

Januari
Året drar igång med full fart och jag firar att jag har bloggat i ett år! Snart är det dags för 2-års jubileum. Herregud vad tiden går! Kategorin "Piffigt Pyssel" ser dagens ljus och med facit i hand har det blivit många pyssel... 

Februari
Jag förälskar mig i tavlan "Om jag vore en hund" och gör raskt ett inköp. En märklig "copycat" ser dagens ljus. Lånar både texter och bilder från mig. Märklig känsla att någon levde "mitt liv" för det är ju ganska alldagligt... ;0)

Mars
Jag återupptäcker loppisar och gör min första roliga fynd för året! Underbara koppar med röda kuliga äpplen, ni kanske minns? Sedan drabbas jag av "prickig-sjukan" och den har fortfarande inte gett med sig... En segdragen åkomma med andra ord... Hi hi!

April
En av årets stora händelser. Tasteline får nys om mitt dukningsintresse och hör av sig med en förfrågan. Min påskdukning blir starten till många roliga uppdrag hos dem. Mitt betonghobby tar fart med gjutning av betongrosor och det blir mycket betong under året.  

Maj
Jag fortsätter shoppa saker till hemmet och mer vacker keramik från Mia Blanche Settergren flyttar in. Familjen hinner även med lite sol och värme på sydliga breddgrader! En invit dyker upp från Elle Interiör och jag blir en av deltagarna i deras Fredagspanel. Otroligt roligt!

Juni
Jag delar med mig av ett recept på en "busenkel sommartårta" och får galet många sötsugna besökare. Gud så roligt det var! Dottern fyller hela 6 år och jag bjuder på kalasbilder.Juli
Sommar, sol och vårt smultronställe! Jag gör ett besök hos "Västkustens Ullared" och gör snygga fynd till stugan.

Augusti
Ni röstar fram mig som Bästa Bloggen i augusti hos Vi i Villa! Grymt roligt! "Lilla" sonen fyller 10 år och det är stort kalas och vårt efterlängtade uterum blir klart!

September
Mina dukningar väcker uppmärksamhet även utan för "cybervärlden" och jag får en förfrågan om att prata dukningar på en tjejkväll. Otroligt pirrigt men det går vägen och i publiken sitter 400 underbara tjejer och ger mig glada hejarop!  Trappen utsätts för hårda tag men projektet stannar av...

Oktober
Istället för trappen så blir det vårt vitrinskåp i köket som får sig "Årets bästa makeover". Gud så nöjd jag är! Jag pysslar med äppleskörden och de tipsen är många som gillar. Kul när det var så enkelt!

November
Jag nyper mig i armen men får inse att det är sant. Jag vinner Panduros pysseltävling och får 4000 kr att shoppa för! En stor bloggträff äger rum i Göteborg och jag får träffa otroligt många roliga och trevliga liksinnade. Många nya bloggkontakter knyts. En oförglömlig dag! En dröm går i uppfyllelse och jag gör "Årets absolut bästa köp", fem Tolix-stolar till köket! 

December
Julandan tar fart och längtan efter snö och jullov gör sig påmint. Jag och mamma tar en "break" och myser med Peter Jöback och shopping... Jag pysslar hos IKEA, dukar, pysslar och dukar och pysslar lite till! I love pyssel! Jag tar även hem en hedrande tredje plats hos Vi i Villa som Årets Bästa blogg! Ingen dålig avslutning på året!

Ja, med facit i hand är det så mycket roligt som har hänt under året och så mycket spännande jag har fått vara med om. Det är helt fantastiskt vad bloggen har gett mig! Jag är så glad att ni är så många som hittar till mig och ni blir bara fler och fler.

Nu önskar jag er alla ett riktigt Gott Slut på 2009 och jag hoppas att ni fortsätter att följa mig på nya äventyr även 2010! Jag utlovar mycket "inspiration" och självklart kommer jag att bjuda på dukningar, pyssel och shoppingtips även i fortsättningen!

Ha ett gott avslut!

Kram Karin
#1 - - Proforma:

Det har varit ett innehållsrikt 2009, inte minst för dig som man kan läsa ovan! Spännande att se vad 2010 för med sig!

Gott Nytt År!

Kram Irene

#2 - - Anna Sand:

Wow, vilken ambitiös sammanfattning!

#3 - - Sköna & Gröna Ting:

Potatisgratängen står i ugnen och jag passar på att snoka runt hos er alla och vill passa på att önska ett GOTT NYTT ÅT!!!Ha en underbar dag/kväll/natt och var rädd om dig!!!Sista kramen på detta året skickar jag oxå med:)

Marianne

#4 - - Åse:

Vilket fantastiskt år du har haft, jag ser fram emot att följa din blogg även nästa år.Gott nytt år!

#5 - - Henricks tankegångar:

Gott nytt år! Har hänt mycket under året, det inser man när man går tillbaka! (PS: "h" saknas i länken copycat i feb ) Gillar verkligen läsa din blogg, du har mycket skön läsning! Ha det så gott nu och en bra start på 2010! kramar / H

#6 - - Monica:

Ett härligt bloggår har det varit och jag önskar dig på detta sätt ett nytt lika bra.. Gott Nytt År.. Moa

#7 - - Monica:

Ja ett härligt bloggår har det varit och jag önskar dig ett till lika bra.. Gott Nytt År.. Moa

#8 - - Mrs. b:

Tack för ett inspirerande 2009!

Ett gott nytt 2010!

#9 - - Call design:

Gott nytt år!

#10 - - Ullis/Leva på landet:

Det är mycket kul du har fått vara med om 2009. Hoppas att ditt 2010 blir lika bra.

Önskar dig ett riktigt

~GOTT NYTT ÅR~

Kram Ullis

#11 - - GÅRDSROMANTIK:

Önskar dig ett riktigt gott 2010!*♫•*¨*•.¸¸ GOTT NYTT ÅR! ¸¸.•*¨*•♫*Kram Maud

#12 - - Malin Inspiration & design:

Önskar dig ett riktigt gott nytt år!!

Med massa pyssel! ;)KRAM

#13 - - Lilla jag:

Gott nytt år!!!

#14 - - N I L M A:

Hejsan!I onsdags fick du en kommentar om att du blivit nominerad till "Årets inredningsbloggare" i min blogg. Röstningen avslutade igår 23.59 och nu är det så att du och en bloggare till har hamnat på samma poäng! Jag kommer låta mina läsare rösta igen fram till 20.00 ikväll och för extra röster kan ni alltid tipsa era läsare. Länken till inlägget är: http://nilma.myshowroom.se/2010/01/01/rosta-arets-inredningsblogg-2009/Må bäste man vinna!/Malin

#15 - - House of Jammi - blogg och webshop:

Jag ser fram emot att följa din blogg även 2010! Den är verkligen härlig.

#16 - - Malin:

Gott nytt år, ser fram emot ett nytt år på bloggen=) Kram!!

#17 - - Mellis:

gott nytt år! :D

Till top