Ny bok - Virka med Sania & Susanna

/ Permalink / 7
Idag är det premiär för författarduon Susanna Zacke och Sania Hedengren senaste bok, "Galen i garn". Vi har ju tidigare sett dem ge sig i kast med spännande material som betong och mosaik och nu är det dags att plocka fram virknålarna. I boken samlas roliga, trendiga och användbara projekt i garn. Välj och vraka bland inspirerande mönster på halsdukar, benvärmare, broscher, kuddar, lampskärmar, mormorsfiltar och mycket mer.

Tips! Under våren visade Susanna och Sania prova på sina virkfärdigheter i en serie hos Expressen. Klicka här för roliga projekt och beskrivningar.


Foto: eget kollage från Expressen/Semic, fotograf Magnus Selander
#1 - - Moa:

Tänk ett sådant täcke virkade jag o min mamma till mig när jag flyttade hemifrån, undrar var det tagit vägen för visst är det häftigt.. Har beställt ett par andra böcker till skolan om virkning o stickning som oxå såg spännande ut, ska ta o titta efter denna oxå för det är alltid roligt med mycket inspiration i klassrummet.. Ha det gott o tack för tipset/MOa

#2 - - Petra (petrified in pink):

Har väntat på denna bok länge nu känns det som. Jag skall skynda mig att beställa den så fort det går, gillar verkligen de båda författarna och har stora förhoppningar på denna boken, den ser verkligen lovande ut. Tack för att du påminde mig:-)

#3 - - Anna:

Jag virkar ofta så detta var ett väldigt bra tips. Tack!/Anna

#4 - - Snusans inredningsblogg:

Åh vad jag önskar att jag kunde virka och sticka när jag ser sånt där.

#5 - - Ullis/Leva på landet:

Den boken ska jag nog ta mig en titt på. Är ju så kul att virka.

Kram Ullis

#6 - - Susanna Zacke:

Jättekul att du tipsar om vår bok och kul med alla positiva kommentarer från dina läsare.

Susanna & Sania

#7 - - Louise L:

Vilken kul bok. Den ska jag titta närmare på.Hälsningar Louise L

Till top