Vårt badrum: Badrumsmöbeln (del 2 av 5)

Badrum / Permalink / 11
Ni är många som har hört av er och undrat över vårt val av betonghandfat. Detta kommer tillsammans med möblen och spegeln från Kvik. Vi är otroligt nöjda över att vi vågade satsa på ett handfat i ett ganska unikt material. Det är behandlat för att tåla fukt och man bör smörja in det med stenpolish två gånger per år för att behålla den skyddande hinnan. Möbeln har två stora lådor, är i högblank och kommer från serien Mano hos Kvik. Vi hittade även blandaren hos Kvik och den kommer från Westerberg. Spegeln har infälld belysning på båda sidorna och man känner sig som en stjärna i logen när man tänder den!

Tips! Imorgon visar jag hur vi valt ljus som effekt i vårt badrum! Del 1 såg du här!


Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
#1 - - Snusans Inredningsblogg:

Var på Kvik och kollade kök i helgen. Tänkte på din blogg när jag fick syn på det där handfatet. ;) Det är jäkligt snyggt.

#2 - - Stämningsfullt:

Wow det där handfatet var uuuuursnyggt!!

#3 - - Designing good life - Sarah:

Snyggt! Gillar enkelheten. Lätt att föra in lite olika färginslag i neutral bas också.

#4 - - Martina:

Underbart snyggt!!

#5 - - Linas inredning:

Det är verkligen superfint!

#6 - - Lilla jag:

Sååå fint!

#7 - - Lina:

Åh vad fint det blir! Vi har med valt stora kakelplattor till väggen och sen valde vi svart granitbänk, måste fota nåndag så du får se.

Jättefint har ni!

Lina

#8 - - Mitt i Fågelsången:

Oj så fint!Ska kolla dina övriga badrumsinlägg noggrant, eftersom all badrumsinspiration jag kan få nu är välkommen. Ska snart renovera 3, ev 4, kvm badrum och vill förstås maximera nyttan till minsta möjligt utgift :)

#9 - - MissStorm:

Verkligen supersnyggt handfat! Vill också ha...

#10 - - Johanna:

Hej! Vi kom ju fram till för ett tag sedan att vi har en hel del likt i badrummet och nu ser jag att vi även valt samma spegel, haha, lite kul faktiskt. Erat blev enormt fint!! Kram Johanna

#11 - - http://www.badrumsbloggen.com/:

Vad vackert det är när man bryter av med tvättställ i betong.Riktigt fin badrumsmöbel.

Till top