Bara 24 dagar kvar...

Högtider - stora & små / Permalink / 5
Oj, så var det redan 1 december. Hjälp, vart tog november vägen och jag som knappt kommit över hösten ännu. Nu gäller det att ligga i om man ska hinna med alla julens pyssel och fix. Jag gillar enkla pyssel som passar både liten och stor. Ett som vi gjorde förra året var små granar med hjälp av en pepparkaksform som mall. Klipp ut två granar i kraftigt papper och vik varje gran på mitten. Limma sedan ihop två delar och vips har du en liten gran att ställa på bordet eller limma fast ett snöre så kan du hänga upp den som dekoration.


Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
#1 - - Helena, Craft and Creativity:

Hur snygga som helst! Det är så kul med pepparkaksformar, att man kan använda dem till så mycket annat än till att baka kakor. Jag har ett par sådana pyssel på gång också. :)

#2 - - Veronica:

Vad fina de var! Måste nog testa o göra såna oxå:-)

//V

#3 - - Marita L:

Vilken bra pyssel! Tack för tipset!

#4 - - Petra:

Oj nu har jag suttit har i timmar och forsokt att klura ut hur du gjort detta pyssel. Hur far du sa att det blir varannat monster samt fyra grena??? Kan inte lista ut det...och detta ska vara pyssel till barn ocksa ;-)Kan du inte visa steg for steg ocksa...?

#5 - - Karin på Ellas Inspiration:

Petra: Jag borde ha skrivit att jag använt papper som är tryckt på båda sidorna!! Fiffigare än så är det inte... Du hittar den typen av papper i hobbybutiken!Lycka till!Kram Karin

Till top