Glasklar form från festen

Inspiration / Permalink / 8
Jag vet att man inte ska uppmuntra till att dricka alkohol men jag måste erkänna att jag är glad att mina kollegor gjorde det i fredags... Vi hade nämligen ett stort evangemang på jobbet där det bjöds på fantastisk mat och underhållning. Till detta ingick även vin och öl och det var just ölen som fångade mitt intresse *ler* eller lättare sagt flaskan som ölen serverades i! Underbara små glasflaskor som jag bara var tvungen att ha med mig hem. Jag pratade med serveringspersonalen så det blev en tur via köket på väg hem och ett gäng flaskor i bagaget...

Tips! Om ni undrar var det är för slags flaskor så hittar ni dem här och även om de är väldigt läckra så drick med måtta!


Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
#1 - - Iris:

Den flaskan var riktigt fin! Får nog handla några sådanna till helgen :)



kram /iris

#2 - - Maria L:

Verkligen supersnygg flaska!



Tack för tipset!



Maria L

#3 - - Julia - Ett hem för 5:

Vilka fina flaskor! Tycker oftast det är det lite oväntade som blir det finaste... Det här tipset ska jag komma ihåg tills vi är i Sverige igen! :)

#4 - - Tina:

Ja helt underbara. Jag gjorde samma sak för ett tag sen. Om jag ska vara helt ärlig så såg jag återanvändningen redan i butiken... ;) Jätte söta är de! Kram

#5 - - K. Stamberg:

Superfina! Ja, på systembolaget kan man hitta mycket som både är gott för strupen men också för ögat. Och ibland är de fina flaskorna inte lika fina i smaken, men det gör ju inget. De är ju snygga inredningsaccessoarer! :)

#6 - - Margareta, Holmsunds blommor:

Själv har jag fina gröna Stalopramenflaskor som också är fina. Men dina flaskor är gulligare.

#7 - - Karin på Ellas Inspiration:

Hej alla!



Det känns nästan som man skulle få provision från bolaget nu... Hi hi men de är verkligen fina och perfekta som vaser!



Kram Karin

#8 - - Anna:

Ja eller hur, verkligen supersnygga. Såna vill jag också ha.

Till top