Några snapshots från gårdagen...

/ Permalink / 5
Det blev verkligen en så mysig dag igår som jag hade hoppats på. För er som är nyfikna på Nygrens Café så ser det ut så här på utsidan. Det ligger i en gammal gränd där häststallarna låg en gång i tiden och man "parkerade" sin häst när man kom till stan. Mitt emot cafét ligger Balders Hage, en inredningsbutik med lantligt tema. På sommaren lever hela gränden upp då serveringen flyttar utomhus.Sedan fortsätter vi smida våra köksplaner och vi kikade in hos Kök & Rum som har bl.a. Kvänum i sitt sortiment. Man kan inspireras av massa spännande köksmiljöer och för vår del kan det bli ett dyrköpt besök...Vi föll nämligen som en fura för den otroligt snygga kalkstensskivan i det här köket.

Fråga: Är det någon som har erfarenhet av kalksten i köket?


Foto: Karin Borg - halvdana bilder tagna med mobilen...
#1 - - Jon:

Fina bilder! Bästa hälsningar från inredningsvis.se :)

#2 - - Emanuel Almroth:

Vilket mysigt place!

#3 - - Josefin:

#4 - - Josefin:

Min första tanke säger mig att det inte är en kalkskiva, den är för mörk. Men den kanske är lackad,om inte annat med pigment?

#5 - - Karin på Ellas Inspiration:

Josefin: Visst är det kalksten men en spansk sådan om jag minns säljaren rätt. Vi förknippar ju vanligen kalksten med en ljusare grå men kalksten finns en mängd olika nyanser. MEN vi har fått en massa råd efter jag skrev detta så det kommer INTE bli kalksten. Verkar vara ett alldeles för ömtåligt material för att passa vårt kök.MvhKarin

Till top