Tävla & Vinn presentkort från Familyroom

/ Permalink / 62
Då var det dags för en ny vecka och den tänkte jag att vi startar med en tävling här hos mig.  Den här gången sker den i samarbete med webshopen Familyroom. Här kan ni hitta allt möjligt snyggt för både liten och stor! Vinnaren får ett presentkort om 600 kr att shoppa loss för hos Familyroom.



För att delta ska du svara på frågorna under kommentarsfältet i det här inlägget!

1. Vilken är din favoritprodukt hos
Familyroom? Motivera kort.
2. Länka till tävlingen från din blogg, Facebook eller tipsa 5 vänner per mail (kopia på mailet till
ellasinspiration@comhem.se) och du får en extra lott! Glöm inte ange i ditt tävlingssvar om du tipsat!

Ett bidrag per person! Tävlingen pågår t.o.m. 12 mars den 2012. Värdet på vinsten är 600 kr. Vinnaren utses av Familyroom och kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Nu har Familyroom utsett en vinnare så ett stort grattis till signatiren Juniflickorna som vann presentkortet! Håll utkik för nästa vecka dyker en ny tävling upp!
#1 - - Annelie Ros:

Hej min favorit (finns många ) men en jag skulle köpa nu är den röda dockvagnen till min lilla tjej som hon kan ha när hon börjar att gå.

delar tävling på facebook.

Mvh Annelie

#2 - - Emma:

Bland allt fint så skulle min favorit bli förvaringsbacken på hjul till min lilla prinsessa. Vi väntar nämnligen en liten prins vilken dag som hellst och det har därför naturligt blivit en hel del shopping åt honom på sista tiden. Skulle vara så kul att kunna ge henne något nytt till hennes rum.



Jag tipsar om tävlingen från min blogg! =)



Tack för en jättefin sida! Kram Emma

#3 - - Marie:

Wow vilken tävling! Älskar allt i denna shop =)! Om jag har turen att vinna skulle jag köpa en FIKA affisch i någon fin färg, fika är något som är och alltid har varit, viktigt för en bagardotter som mig ;)



Eller så blir det den fina mätstickan till min dotters rum... Eller både och!



Tyvärr fattar jag inte hur jag ska länka till facebook men jag ska fortsätta att försöka...



Kram Marie

#4 - - Marie:

Nu har jag länkat på fb=))

#5 - - Y:

#6 - - Ylva:

Bokstavsmuggarna gillar jag massor. Jag gillar bokstäver i alla dess former och de här muggarna är så snygga i sin enkelhet. Ljusstakarna cosmos var också helt lovely...

#7 - - Linnea:

Min favoritprodukt är den vita kaninlampan, jag har spanat på den i vad kan det vara nu, två år? Men den är lite för dyr för en lampa med min budget tyvärr. Fast man kan ju hoppas att jag vinner ;D Jag har länkat till tävlingen på min blogg.

#8 - - Pernilla Gauffin:

Min favorit är Happle Storage, skulle gärna ha både en vit och en grön... skulle passa perfekt i vårt kök.



Delar tävlingen på facebook

#9 - - Gabriella Wikström:

Min favoritprodukt är Barnservis melamine till min son som just har börjat få smakportioner, eller kanin nattlampan. Jag delar tävlingen på facebook.

#10 - - Josefine:

Min favoritprodukt hos familyroom är helt klart deras uggleljusslingor. Vår dotter ska få eget rum nu i vår och en sån hade passat perfekt i hennes rum. Passande med eftersom jag gör barnkläder som jag kallar ugglis.



Jag har länkat till tävlingen på min blogg. (adress till inlägget: http://daggdroppe.se/2012/03/05/vinn-presentkort-pa-familyroom/)



Obs: Jag lånade bilden. Var det okej? Säg till annars så tar jag bort den.



Mvh Josefine

#11 - - Lina W:

Min favorit är den klassiska elefantsparbössan i alla färger! Hur många sparbössor är det ok att ha egentligen? :)

Har delat på facebook.

håller tummarna

#12 - - Sandra V:

Min favorit är den röda "klassiska" dragkärran. Den skulle passa perfekt som trädgårdskärra hemma på gården och ibland kan ju kanske dottern få låna den att leka med också! :)



#13 - - Annette:

Det finns mycket fint hos familyroom. Min favorit är muggarna/burkarna med bokstäver på. Min man hatar kaffe och jag får inte dricka kaffe i en mugg som han ska dricka te ur sedan. På det här sättet kunde vi lätt lösa det. Ett P på hans muggar och ett A på mina :-)

Jag delar tävlingen på Facebook.

/Annette

#14 - - Knaada:

Ett hem för både inredningstokiga vuxna och leksugna barn kräver mycket snygg och kreativ förvaring. Därför är Box Bunny en av mina favoriter hos familyroom.



Jag länkar fr FB.

#15 - - Linn Johansson:

Ska vi följa varann via bloglovin? :) Kolla gärna in bloggen och säg ärligt, för det är roligare att följa en blogg man verkligen vill läsa och inte bara klickar på "Markera alla som lästa" :)

#16 - - karolinajonsson:

Sugen på att tävla? :D



Vinn ett valfritt iphoneskal på min blogg;

http://jonssonsfoton.blogg.se/2011/december/utkast-dec-12-2011.html#comment



Vinn ett sminkkit;

http://jonssonsfoton.blogg.se/2012/february/vinn-sminkkit.html#comment



Eller varför inte ta en titt på min bloppis?

http://jonssonsfoton.blogg.se/category/bloppis.html



WOOPWOOP, ha det så bra! Och sorry om du inte gillar reklam ;*

#17 - - beciell:

Passa på, just nu kan du TÄVLA OM ETT PAR RAY BAN SOLGLASÖGON i min blogg: http://beciell.blogg.se/2012/march/bloggtavling-vinn-ett-par-ray-ban-wayfarer.html

#18 - - Theres:

Min Favorit är helt klart dem söta elefant sparbössorna.

Mina barn är ena riktiga hejare på att spara pengar och ett tillskott av en till bössa vore perfekt för dem, speciellt då dem även snart fyller år. En kul och uppskattad present skulle det bli. Vh Theres

#19 - - Lenas HEM:

Vill jättegärna tävla. Hoppas på tur då det är min födelsedag idag :-) Vilken toppenbutik. Har aldrig hört talas om dem förr, men jag blev fast direkt!



1. Speciellt frälst blev jag i de fina retroljusstakarna som finns i all världens färger, men även dom coola bokstavsmuggarna (designletters). För att inte tala om vattenkokaren Dualit Vattenkokare - Limited Edition. Den tror jag bara måste bli min :-) Så där lägger jag min favorit :-)



2. LÄNKAR TILL TÄVLINGEN I BLOGGEN http://lenashem.wordpress.com/2012/03/06/familyroom/

#20 - - Postadress Torslanda:

Min favorit hos Familyroom just nu är glassformarna i form av fina kaniner.

http://familyroom.se/product.asp?product=9501

Nu längtar jag efter vår, sol och uteliv. Perfekt att göra egna glassar, utan tillsatser, i.



Länkar från min blogg.

#21 - - johanna:

Min favorit hos Familyroom är: den stora Flipklockan (http://familyroom.se/product.asp?product=9513)

Så nedrans fin!!!



Jag har länkat via min facebook-sida.



Nu håller jag tummar och tår ;)

#22 - - Frida H:

1. Jag älskar kaffemuggarna med bokstäverna på! Jag kan se framför mig hur jag serverar nybryggt kaffe på morgonen då mina föräldrar sover över (kanske varsin mugg med vår bokstav på?) Sedan till fest och kalas kan man servera pannacotta, chokladpudding eller varför inte bara sätta fram dem med lite salta pinnar i? Lovely!!



2. Din tävling är inne i min blogg.

http://livingdeluxe.blogg.se/2012/march/tavling-inne-hos-ellas-inspiration.html

#23 - - TiniTott:

Den butiken har jag tyvärr missat, sååå mycket fint det fanns. Jag föll direkt för muggarna med Arne Jacobsens typografi. Den perfekta kombin eftersom jag älskar Arnes design och bokstäver =) Har gjort ett inlägg om tävlingen på min blogg:

http://tinitott.blogg.se/2012/march/tavla-hos-ellas-inspiration.html



Ha det bäst!

#24 - - Elisabet Andersson:

Jag älskar egentligen alla produkter hos Familyroom, min absoluta favoritwebbutik :) Men om jag ska välja en sak så får det bli en nyttig sak som jag verkligen skulle behöva: Taklampa Big Dynamo, vit. Gillar den för att den är stilren och med lite retrokänsla.

Så kanske skulle det bli en sådan om jag har turen att vinna...

Har delat tävlingen på min Facebook för en extralott!

#25 - - ullah:

hej

jag

önskar mig en brödrost. det var länge sen min gick sönder och har inte blivit av att köpa ny.........

och det är mysigt med rostmacka till barnbarnen Dualit brödrost, svart

#26 - - mammaV:

Först tyckte jag att det var jättesvårt att välja en favoritsak, men sen såg jag kobra-telefonerna och valet kändes självklart! En sån skulle jag älska!!!



Har tipsat på bloggen! www.hemligarummet.blogg.se



=)

#27 - - Karolina Lundberg:

Om jag vann så skulle jag skynda mig att beställa den fantastiskt urläckra:) väggklockan Large Flip. Har spanat efter den lääänge och när vi renoverat köket kommer den att passa så fint hos oss.

#28 - - emma:

Så många fina grejjer men favoriten blir den härliga Bautakudden i skön orange som man om några månader kan slänga ut på gräset och mysa i.



Jag länkar från min blogg:http://pysseloknop.blogspot.com/2012/03/familyroom.html

#29 - - Hanna - whiterainbow:

Just nu har jag fallit för klockan filip! Klockan och liknande produkter har funnits länge, men ibland tar det ett tag innan jag inser att jag verkligen vill ha produkten.

#30 - - Alexandra:

Jag tokgillar taklampan Big Dynamo i mintgrön, helt underbar! Min hall är lamplös och där skulle den sitta mer än bra :) Jag har länkat genom facebook!



#31 - - Weronica - En mammas dag:

Muggarna från Designletters. 600 riksdaler räcker till familjens initialer som blir typ WAHA :)

#32 - - Jenny:

Jag älskar bokstavsmuggarna. Bokstäverna är enkla och urtjusiga. Jag är en favorit av Arne Jacobsen också.

Kram Jenny

#33 - - Tanja:

Min favorit är helt klart bokstödet Dino. Jag är soon-to-be färdig bibliotekarie så bokstöd är något jag önskar mig. Och jag älskar hittepå-dinosaurier- den var så charmig!:)

#34 - - Sussie:

En sittpuff bara till mig vore underbart. Mamma till en tjej på tre och ett jobb på avd för förtidigt födda = en sittpuff att slappa i bara till MIG :)

Fb såklart :)

#35 - - lifessilverlining:

Min favorit i denna butik som har massor jag vill ha:) är en personlig poster. Vi håller på att göra om barnrummen och en sådan skulle passa bra i ett av dessa rum. jag länkar från min blogg!

#36 - - Anna:

1. Min favoritprodukt hos Familyroom är ljusstaken Curve i vitt från Superliving. Kurviga former och vitt fungerar alltid!



2. Jag länkar till tävlingen från min blogg :-)

http://tomteboanna.blogg.se/2012/march/tavling-hos-ellas-inspiration.html



Trevlig helg! Kram Anna

#37 - - Anna Sjölinder:

Jag älskar elefantsparbössorna! Blir nostalgisk och blir som barn igen! Länkar via min facebook!

#38 - - Elena:

Jag vill vara med och tävla.



1. Min favoritprodukt på Familyroom är klockan Large Flip, för att den är snygg och samtidigt lätt att hålla rätt på dagar och tid.



2. Jag har länkat till dig på min blogg. http://ellisono.blogg.se/2012/march/familyroom.html

#39 - - Iris:

1. Jag fastnade väldigt för sparbössan rund uggla i vit. Helt enkelt ett snyggt blickfång som kan hålla reda på all växel som annars hamnar lite överallt :) http://familyroom.se/product.asp?product=9381



2. Jag tipsar på Facebook, på: facebook.com/Inredningskaos



Kram /iris

#40 - - Elisabeth:

1. Jag är helt såld på ljusstaken Curve och Cosmos. Skulle vilja ha en sån där 5 stycken i olika storlekar och ställa tillsammans på ett bord. Ungefär som på bilden på webbshoppens första sida. Det tuffaste blir att bestämma färg...



2. Länkar till tävlingen via min blogg:

http://deli.blogg.se/2012/march/tavling-hos-ellas-inspiration.html



Hälsningar från ett vintrigt Norra Norrland!

/Elisabeth

#41 - - Lisa:

1. Jag älskar mat, speciellt svensk husmanskost! Därför blir min naturliga favorit "Poster / Canvas "SVENSK MAT" i grått...



2. Jag länkar



/Lisa

#42 - - Emma:

Jag är gärna med och tävlar! Svårt att enbart välja ut en sak då det finns måna "must have" men jag har länge suktat efter den stora elefantsparbössan i någon härlig färg så jag väljer den som min favorit:)



Ha en härlig lördag, kram emma

#43 - - ANNIKA G:

Dualit brödrost.

Favoritdesignklassiker som står sig i längden...

#44 - - Maria:

Min favorit för tillfället är Papperskorgen U.S Push Can i vitt. Den skulle jag ha i vårt nyrenoverade kök. Hur snygg hade inte den blivit där? :)

Jag har både länkat från min blogg och delat på FB

Mvh Maria

#45 - - Lina:

Så många fina saker :) Här finns flera favoriter, bland annat postern Svensk mat i grått som skulle passa bra i vårt kök, sedan ljusstakarna Curve (mintgrön) hade varit fint i lyan.

Jag har länkat från min blogg: linasliviord.blogspot.com



Håller tummarna stenhårt!

#46 - - Anna på Grönkulla:

Familyroom har ju så otroligt mycket som jag gillar och vill ha, men bokstöden från Züny är en av mina favoriter. Och jag vet att min son skulle bli superglad över ett sådant bokstöd i form av en dinosaurie. Det skulle få stödja alla hans dinosaurieböcker och tro mig dom är många! Jag länkar till tävlingen i högra spalten på min blogg också.

#47 - - Juniflickorna:

1. Jag älskar alla fantastiska posters hos Familyroom.se och skulle mer än gärna pryda den tomma väggen i min lilla prinsessas rum med oslagbart snygga "Födesedagstavla STAR" (http://familyroom.se/product.asp?product=8807). Kungligt tjusig och elegant drar den blickarna till sig, samtidigt som den skönt coola stilrenheten gör att den passar överallt!



2. Jag har bloggat om tävlingen här: http://juniflickorna.blogg.se/hoppas/2012/march/familyroom.html

#48 - - Spacegirl:

Jag är gärna med :-)



1. Min favorit är http://familyroom.se/product.asp?product=9496

Så sött och väldigt fin och vårig färg :-)



2. Min blogglänk

http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg/2012/march/12-mars-vinn-presentkort.html

#49 - - Dessi at [Home and desire]:

Jag älskar också kaninlampan!



Men också en stor orange sparelefant...



#50 - - Dessi at [Home and desire]:

Glömde ju motivera!



Den orange sparelefanten, för att den verkligen får mig att påminnas om min barndom då jag och mina systrar hade varsin liten sparelefant. Minns när man gick till banken och fick lämna in pengarna där. Vill gärna ha en stor för att verkligen minnas dessa dagar! :)

#51 - - Jessica Therese Hellström:

http://familyroom.se/product.asp?product=9124 Frozzypack blev min favorit till slut, helt perfekt att ha med till jobbet i sommar, för då vet jag att maten är fräsch när jag kommer fram (6 mil att åka)



Tipsat om tävlingen på min Facebooksida http://www.facebook.com/profile.php?id=100002808637220

#52 - - EmmaP:

Den petrolium-färgade lampan dynamo är precis lagom retro för att passa alla vårt hushåll.

#53 - - Liw:

Min favorit, som jag spanat in tidigare, är kaninlampan till barn. Inom en snart framtid (babyn kommer ju snart) blir det en beställning på den, presentkort vore ju inte fel så det blev lite mer grejer :)



tipsar på min blogg också! =)

#54 - - Alexandra:

Jag gillar bokstavsmuggarna väldigt mycket!så snugga och stilrena.Inte fel att ha sin första bokstav på sin egen mugg./Alexandra

#55 - - Ingrid - Mamma till Zelda:

Jag är jättegärna med! Vore en perfekt vinst nu när vi snart ska flytta :)



- Min favoritprodukt är den här snygga stekpannan; http://familyroom.se/product.asp?product=9357 . Med en sån i köket kan det aldrig bli tråkigt att laga mat!



- Jag har tipsat här: http://p0llys.blogg.se/tavlingar/2012/march/jag-tavlar-om-ett-presentkort-fran-familyroom.html



Kram, Ingrid

#56 - - Pappan Anders:

Jag är med :-)

1. Min absoluta favorit är något som gör mig nostalgisk, En klassisk liten folkabuss! familyroom.se/product.asp?product=322

2. Jag har tipsat; http://pappanheteranders.blogg.se/tips/2012/march/tavling-hos-ellas-inspiration.html

Nu håller vi tummarna, stora som små här hemma.

Ha De!

#57 - - Millah - mamma till Amilia ♥:

1. Oj hittade många favoriter men en stor favorit blev den här stekpannan: http://familyroom.se/product.asp?product=9356 Den var så himla söt och annorlunda...



2. Skrivit om tävlingen här:

http://millahoman.blogg.se/tavlingar/2012/march/presentkort-123.html



Hoppas på tur.. Kramar// Millah

millahoman@hotmail.com

#58 - - Cassandra:

Jag är med, hade varit en DRÖM att få vinna! Man måste ju chansa, helt enkelt.



1. Min favorit är:

http://familyroom.se/product.asp?product=280

Hur SÖT är inte denna lilla elefant, då? Och det som är så himla smart är ju att man kan använda den till så mycket.



2. Har länkat på bloggen för en extralott:)

http://cassitipsar.blogg.se/2012/march/presentkort-fran-familyroom-12mars.html



Kram Cassandra

#59 - - Erika:

Åh, vilken härlig webbshop! Min & mina barns favorit hos Familyroom är absolut den underbara, vita kaninlampan. Vad glada vi skulle bli om vi vinner!

håller tummarna

#60 - - D A H L È N:

Jag blev helt förälskad i The Moustache Glasses Stand. Perfekt för mig som alltid, alltid glömmer vart jag har lagt mina glasögon ;)

#61 - - Cissi:

Jag älskar de 6 lyktorna "Miniglasflaskor". Jag länkar till tävlingen från min blogg!

#62 - - Christina Philipson:

Oj, oj det här var INTE lätt! Att hitta en favorit bland sååååå många fina, häftiga,snygga,bra...... saker.

Jag har dock valt EN Matlåda Frozzypack rosa passar till sommaren som lurar bakom hörnet.

Tack Ella för inspirerande blogg!

Har gillat på FB!



Till top