Halloween: Muffinsproduktion...

Igår tillbringade jag och dottern kvällen med muffinsproduktion. På menyn stod nämligen dessa söta små Halloween-skapelser. Formarna och de små pumporna köpte jag i USA. Idag blir jag nog poppis på jobbet för med mig i en liten låda följer några av dessa små bakverk...

Med de här "sötsakerna" önskar jag er en riktigt mysig Halloween-fredag!

Kram Karin


Foto: ©Ellas Inspiration
Related Posts with Thumbnails

 Höstdukning

Inspirationen till den här dukningen fick jag när vi var på middag hos ett par kompisar för ett tag sedan. Den kvinnliga fägringen i familjen hade nämligen dukat så vackert med löv och kastanjer och typiskt nog hade jag inte med mig kameran.... Men det löste sig galant när jag helt enkelt fick "duken" med mig hem... Nja, inte riktigt men "duken" visade sig nämligen vara en av två panelgardiner så hon hade en över. Tack gulliga N!!!  Här jag gjort min variant på dukningen, en enkel men mysig höstdukning! Kanske något inför kommande Halloween helg?


Foto: ©Ellas Inspiration
Related Posts with Thumbnails

 Halloween: Bus eller godis?

Vi forsätter väl på Halloween-temat! Vi brukar alltid ha en massa barn som dyker upp hos oss på Halloween. Jag hoppas verkligen att de nöjer sig med godis och inget bus!! Jag kommer iallafall försöka "muta" dem med den här lilla pumpan i filt som jag kommer att fylla med godis. Visst är den söt! Ett fynd från Kid Hemtextil.


Foto: ©Ellas Inspiration
Related Posts with Thumbnails

 Halloween: Missa inte Leilas Fest ikväll!

En av mina absoluta favoritkockar Leila Lindholm gör entré i kvällens specialprogram på TV4 Plus kl. 21:00. I "Leilas Fest" tipsar hon om härliga bakverk och smarrig mat inför helgens Halloween fester. Missa inte detta, jag gör det definitivt inte... ;0)


Foto: TV4

Om du letar efter fler roliga Halloween recept så kika in på Recept.nu. Där hittar du te.x. receptet till de här mumsiga spökena!

Foto: Recept.nu/TV4
Related Posts with Thumbnails

 Halloween: Spöklikt...

Gud så roligt att ni är så många som är med och tävlar om de snygga grytvantarna från Nublu! Verkligen superkul! Har du inte anmält dig till tävligen så är det bara att skriva en kommentar i det inlägget, klicka här.

Snart är det Halloween och här kommer ett "busenkelt" tips på hur du kan skapa en "spöklik" känsla. Jag har tagit ett fat och lagt i en batteridriven ljusslinga som jag fyndat  på Claes Ohlson för 29 kr! Sedan har jag fyllt fatet med minipumpor och lagt dit "spindelväv" och några otäcka kryp... Barnen är överförtjusta och tycker att det är jättehäftigt och det blir verkligen "spöklikt" när skymningen faller....


Foto: ©Ellas Inspiration
Related Posts with Thumbnails

 Tisdagstema: Grå

Dagens Tisdagstema är grå! Min grå tolkning är i form av en staty som sitter på taket till guvenörens kontor i Hartford, USA. En otroligt pamig byggnad. Kika gärna in på Tisdagstema för fler tolkningar!


Foto: ©Ellas Inspiration
Related Posts with Thumbnails

 Premiär: Tävla och vinn pris från Nublu

Idag är det premiär för min absolut första tävling här i bloggen! Ni är så underbara att alltid troget hälsa på så nu kände jag att det var på tiden att jag "ger" något tillbaks!

Så det är med viss stolthet som jag har möjlighet att erbjuda er ett fint pris när jag drar igång min första tävling.

Jag lottar nämligen ut de här otroligt snygga grytvantarna från Bloomingville i samarbete med härliga butiken Nublu - Dansk Inredning på nätet!


Foto: Eget kollage från Bloomingville och Nublu

Det enda du behöver göra är att