H&M Home - popupbutik

Det har ju blivit lite inne hos välkända märken att erbjuda shopping utanför sin vanliga miljö sk. popupbutiker. Senast i raden är H&M Home som förra veckan slog upp en butik på Hamngatan i Stockholm. Stylad av ingen mindre än välkända Lotta Agaton misstänker jag många besök bara för att insupa atmosfären! Inspirationen har hon hämtat från sitt egna vardagsrum. Snyggt jobbat Lotta!
 
Foto: via här
Related Posts with Thumbnails

 Inred med kottar!

Ja, då har slutspurten börjat. Igår tändes första ljuset och nu är det liksom OK att börja ösa på med julpiff hemma, eller hur? Om man inte vill plocka fram det allra mest juliga så kan man ju börja med lite kottar som passar perfekt till årtiden. Här inspiration på hur man kan inreda sitt hem med kottar!
 
Foto: via här
Related Posts with Thumbnails

 Glöm inte...

På söndag är det ju dags att tända första ljuset. Då börjar verkligen nedräkningen till jul och den mysigaste tiden på året drar igång på allvar. Själv har jag tänkt att ladda upp med pepparkaksbak imorgon så man är redo inför "adventsfikat"...
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
Related Posts with Thumbnails

 Storken har varit här!

Ja, nu är det inte hemma hos oss vi haft besök av Storken utan barnen har fått en ny liten syssling. Så glada att få välkomna ännu en liten fin kille till vår familj. Naturligtvis blir man ju direkt sugen på att shoppa något till den lille och det finns ju så otroligt mycket fint att välja på. Se bara på det här!
 
Mjukis nalle från Lindex kollektion av babysaker. Ursöta posters hittar man hos Petite Charlie. Filtad förvaringskorg med öron och broderad nos för smått och gott hos H&M Home. En roligare variant av den klassiska träleksaken med stapelklossar, från Lilla Stork. Babymobil i handfiltad bomull från Klippan Yllefabrik.
 
 
Related Posts with Thumbnails

 Julhälsning från Åhléns

Alltså vad jag älskar den här tiden före jul. Full av längtan och förväntan även för en vuxen. Bla. njuter jag av all härlig julinspiration som sprids och här kommer en "julhälsning" från Åhléns. Naturmaterial, marmor och skimrande detaljer i en härlig blandning. Lägg märke till den dova färgskalan, ingen vit och krispig jul här inte. Snyggt!
 
Foto: Pressbilder Åhléns
 
Related Posts with Thumbnails

 Hermès hos Svenskt Tenn

Hos Svenskt Tenn hittar man ju alltid ett spännande utbud av textilier och nu utökas sortiment med ett exklusivt tillskott. Det är nämligen premiär för Hermès exklusiva textilier i material som siden, sammet, bomull, lin, ull, alpacka och kashmir med tryckta och jacquardvävda mönster.
 

Som en liten bonus så bjuder jag även på lite julig inspiration signerad Svenskt Tenn!
 
 
Related Posts with Thumbnails

 Äntligen...

Ja, äntligen får man börja smyga in julen. Det är ju faktiskt bara en vecka till advent så det känns liksom OK... Måste erkänna att jag är väldigt nöjd över att jag har lyckats hålla liv i "granen" ett helt år. Växter är ju inte min starka sida...


Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration

Related Posts with Thumbnails

 Artilleriet - The Kitchen

När man är i Göteborg så är det ett måste att besöka den urmysiga butiken Artilleriet som ligger på Magasinsgatan. De här även en liten filial som riktat in sig på kök och denna ligger i samma kvarter, bara att gå runt hörnet. Där har de just fyllt på med en massa härlig julinspiration.
 
 
Related Posts with Thumbnails

 Det råder guldläge inför advent!

Det råder verkligen guldläge nu för de som vill piffa hemmet med guldiga detaljer inför första advent. Här ett urval av skinande nyheter som finns att hitta på nätet.
 

 
1. Bordstjärna i metall från Ellos. 2. Juldekorationer från H&M Home. 3. Adventsljusstake för stora ljus, finns hos Lagerhaus. 4. Grytunderlägg hos H&M Home
Related Posts with Thumbnails

 Snart är julen här...

Det var ett tag sen sist men här kommer ett livstecken i form av fin fin julinspiration från Ellos. Bakom de fina tipsen hittar ni tre välkända bloggare, Frida, Nina och Susanna! Härlig inspiration inför årets mysigaste tid. 
 Foto: Ellos 
Related Posts with Thumbnails

RSS 2.0
noscript>Ellas Inspiration -  för ditt ... - Tailsweep Analytics ellas inspiration © 2018 All Rights Reserved