Om jag vore en hund...

Ja, "Om jag vore en hund" så heter faktiskt vår nya tavla som har tagit plats över en av sofforna. Konstrycket är signerat Anna Björnström och jag föll som en fura när jag såg det i senaste numret av Allt i Hemmet. Jag kontaktade Hoppa Hage som företaget heter där bl.a. Anna säljer sina tryck och några dagar senare fick jag min beställning på posten. Med en ram från IKEA så förgyller den nu vår vägg. Jag är så nöjd!!


Foto: Karin Borg/Ellas Inspiration

Related Posts with Thumbnails

 Duka med Orientaliska inslag

Ja, då var det då dags för helg igen. Förstår inte riktigt vart dagarna tar vägen men man får väl se det som att nu är man ytterligare en vecka närmare vår!!! Varför inte duka upp till helgen med orientaliska inslag? Med några ätpinnar, låga blomdekorationer och roliga glas får du en fläkt av orienten kring matbordet. Inspirationen kommer från IKEA där du även hittar tillbehören på bilderna.

Ha nu en riktigt skön och avkopplande fredag!

Kram Karin


Foto: eget kollage pressbilder IKEA
Related Posts with Thumbnails

 Milla of Sweden - mångsidig konstnär

Camilla Isaksson mer känd som Milla of Sweden är en tjej med många konstnärliga strängar på sin lyra. Jag har länge beundrat hennes vackra keramik och nu har hon även gett sig in på ett annat av mina favoritområden, nämligen smycken!! Med läckra former och kul detaljer skapar hon unika smycken. Fler av hennes fina verk hittar du på Milla of Sweden!

Tips: Camilla har numera en blogg, klicka här för att läsa lite mer om henne!


Foto: eget kollage från Milla of Sweden/Sara Nydahl (Sara vill Fara)
Related Posts with Thumbnails

 Ljuvliga turkos toner...

Ljuvligt turkos, ja så kan man verkligen beskriva vårens nyhet från Sia Home Fashion. Kollektionen heter Pearly Blue men jag anar en dragning mer åt det turkosa hållet. Väldigt fräscht och snyggt!

Petra, som gjort för dig eller hur?


Foto: eget kollage från Sia Home Fashion
Related Posts with Thumbnails

 Mörkt & Ljust på samma gång...

Ja, så skulle man kunna sammanfatta den här konstiga dagen med en "bloggstalker" på halsen... Men jag måste verkligen ge en eloge till tidningen som agerade direkt och gav bloggaren 48 timmar på sig att radera "mina" inlägg, slutade räkna vid 15 (!) st som antingen var baserade på text, bild eller rena inlägg från mig. Personen ifråga kände sig uppenbart träffad och började genast byta ut bilder och text. Det är väl bara att hoppas att hon inte bytte ut bilderna till någon annans....

Man får väl se det som att "framgång" har ett pris (hi hi) och med över 500 besökare om dagen så dyker det väl upp en och annan som inte kan hålla fingrarna i styr! Men överlag måste jag säga att majoriteten av er är helt fantastiska och ni brukar vara superduktiga på att länka tillbaks om ni har lånat något hos mig eller fråga om lov. Sådana bloggare gillar jag och då får ni mer än gärna sprida mina tips och idéer vidare!!

Men nu hoppas vi att allt blir som vanligt igen och därför bjuder jag passande nog på lite mörk och ljus inspiration! Mörka träslag verkar nämligen ha kommit för att stanna och tillsammans med inslag av vitt blir det en otroligt läcker kontrast. De här snygga burkarna hittar du på IKEA och köket i valnöt och vitt kommer från Vedum. Den övriga inspirationen är hämtad från danska Tine K Home som är känd för sina kontrastrika miljöer. Snyggt eller hur!


Foto: eget kollage från Tine K Home, Ikea och Vedum

Related Posts with Thumbnails

 Helt OK om du frågar först...

Ikväll gjorde jag en upptäckt som gjorde mig en aning upprörd! Av en slump så fick jag syn på en av mina privata bloggbilder på google och länken visade sig gå till en välkänd tidning som använder sig av läsarbloggar. Det visade sig att en av dessa bloggare visst är ett riktigt fans, så tillvida att personen ifråga gjort flera inlägg där man hämtat både inspiration, bild och ibland t.o.m text (!) från mina inlägg. Lite smickrande kanske men en aning surt då personen i fråga vare sig skrivit att bilderna kom från mig eller länkat tillbaks.

Jag förstår att personen ifråga är en flitig gäst här i bloggen så jag vill rikta en uppmaning till dig (och andra klåfingriga). Det är helt OK att låna bilder från mig MEN skriv att du har lånat bilden här hos mig, länka gärna tillbaks och fråga helst först! Jag tycker bara att det är otroligt roligt om mina bilder sprids MEN då får man också berätta att de kommer från mig och inte göra inlägg så att läsarna tror att det är dina bilder du visar.

UPPDATERING: Det visade sig att inläggen den här personen skrivit i flera fall är direkt hämtade från min egna vardag med mina privata bilder och det är verkligen på gränsen till skrämmande. Så NEJ, i ditt fall hade det INTE varit OK om du ens hade frågat!!


Foto: Karin Borg/Ellas Inspiration
Related Posts with Thumbnails

 Dags för semlor!

Idag är det inte bara start för Bokrean utan även officiell premiär för Semlan. Det är nämligen Fettisdagen men jag får erkänna att jag tjuvstartade redan för ett par veckor sedan... Men visst är det gott med semlor och jag föredrar mina med vaniljfyllning. Men numera finns det ju en uppsjö sätt att njuta sin semla på och hur vill du ha din semla?


Foto: Karin Borg/Ellas Inspiration

Related Posts with Thumbnails

 Tisdagstema: Figur

Dagens Tisdagstema handlar om att visa upp Figurer som vi mött. Jag har ju inte så många figurer i mitt fotoarkiv men den här saken kan väl ändå klassas som en figur... Jag mötte den på en utställning i Pilane på Tjörn i somras. Du kan läsa mer om besöket här.

Kika gärna in på Tisdagstema för fler tolkningar!


Foto: Karin Borg/Ellas Inspiration
Related Posts with Thumbnails

 Pippi på fåglar

Ja, det verkar som en Pippi är det som gäller som dekoration i vår. De här söta fåglarna hittar du hos House Doctor och Tine K Home.

Tips: Är du sugen på att sy en liten egen pippi? Klicka här för ett underbart pyssel!


Foto: eget kollage från Tine K Home och House Doctor
Related Posts with Thumbnails

 Bada i prickar...

Varför inte förnya badrummet med lite härliga prickar i vår? Här bjuder jag på prickig inspiration från Dixie, Elsas Hem, Ikea och Ellos.

Foto: eget kollage från Ellos, Dixie, Ikea och Elsas Hem
Related Posts with Thumbnails

 Mirabel från ROMO

I kollektionen Mirabel från ROMO Fabrics har man hämtat inspiration från naturen. Här blandas vackra botaniska mönster och ljuva pasteller. Du hittar Mirabel både i tyg och tapet. Återförsäljare hittar du här.


Foto: eget kollage från ROMO Fabrics
Related Posts with Thumbnails

 Fototriss: Fel sak på fel plats

Då var det söndag igen och dags för en ny tolkning av Fototriss. Den här gången är temat "Fel sak på fel plats". Jag har valt att tolka genom att visa en stackars maskros som stod kvar när den första frosten kom, smultron i november (!) och den sista bilden talar nog för sig själv...

Kika gärna in i Fototriss för fler tolkningar.


Foto: Karin Borg/Ellas Inspiration
Related Posts with Thumbnails

 Lika som blåbär...

Ja, nog anar man vissa likheter med ett välkänt dansk märke när man ser den här servisen från Rusta. Men om mönstret påminner om varandra så är priset allt annat än likt...  Ett verkligt fynd för 249 kr och då får du en hel servis i 16-delar!

Foto: eget kollage från Rusta
Related Posts with Thumbnails

 Gör en egen snölykta

Äntligen har vi fått ett vitt snötäcke över vårt landskap. Passa på att sätt ut lite ljus och lys upp den vackra snön. Du kan te.x. gröpa ur ett äpple och använda som lykta. Om du har en glasburk liggande så lägg den i blöt och lossa etiketten. Sätt därefter fast ett hänge med ståltråd eller knyt ett fint band runt den. Vips har du en vacker lykta som passar lika bra inne som ute..

Tips: Min egna variant på en glaslykta kan du se om du klickar här!


Foto: eget kollage från Boligmagasinet
Related Posts with Thumbnails

 Våren kom av sig...

Förra helgen var det vår i luften och fåglarna kvittrade. Jag tog en promenad till ett grönområde i närheten av vårt hus och här hittade jag vide i ett träd som man hade fällt. Tyckte så synd om de små ulliga grenarna som låg på backen så jag tog med mig en bunt hem och tillsammans med några tulpaner blev det en vacker vårbukett.  Men idag,  en vecka senare är landskapet täckt av massor med snö så vi får nog vänta på våren ett tag till...iallafall utomhus!

Med de här "vårlika" bilderna önskar jag er en riktigt mysig fredag!

Kram Karin

Tips: Krukan jag satt buketten i heter
BLADET och kommer från IKEA. Snyggt alternativ till en "vanlig" vas.


Foto: Karin Borg/Ellas Inspiration

Related Posts with Thumbnails

 Grön start för H&M Home

Vi fortsätter dagens färgtema med lite gröna toner. Idag så lanseras H&M Home på nätet. Mycket rolig inredning och till otroligt bra priser så kan jag sammanfatta min koll av utbudet. Här ett litet urval med några av de "gröna" varorna.


Foto: eget kollage från H&M Home
Related Posts with Thumbnails

 Orange & väldigt retro

Visst känns väl orange väldigt retro men i vår är det faktiskt en färg som vi ser hos flera inredningsföretag. Här har jag samlat lite prylar som verkligen andas 70-tal men är sprillans nya och faktiskt helt moderna igen!

Fråga: Kan du tänka dig att inreda med orange i vår?Foto: eget kollage från Mio, Village, House Doctor och Ikea
Related Posts with Thumbnails

 Ladda upp för Bokrea

Ja, du har säkert inte kunnat undgå att Bokrean drar igång den 24 februari. Varför inte börja spana in utbudet redan nu? Man kan göra riktiga fynd bland läckra matböcker, inspirerande inredningsböcker och praktiska trädgårdsböcker. I flera butiker på nätet kan man även förboka sina favoriter. Kommer du att shoppa några böcker på rean? Jag mjukstartade själv igår med en liten förbokning....

Tips: Varför inte passa på att köpa billiga böcker med läckra omslag och skapa en effektfull bokhylla? Klicka här för tips!


Foto: eget kollage från House Doctor
Related Posts with Thumbnails

 Dagens Dubbel...Dukning och Tisdagstema

Dagens inlägg är även mitt bidrag till Tisdagstema som den här veckan är Handgjort. Idag bjuder jag nämligen på mitt bästa dukningstips och då får ni handgjord dekoration på köpet!

Förra veckan blev jag kontaktad av en journalist som ville veta mina bästa tips till dukningen. Förstår inte hur det gick till men otroligt smickrande att hon kontaktade mig! Hon frågade även hur jag tror att vårens dukningar ser ut och jag tror att vi kommer att se mycket pasteller, gärna med inslag av levande blommor i flera små vaser varvat med både höga och låga ljuskällor.

Basen i dukningen är viktig och mitt bästa tips är att utgå från en enkel vit servis gärna med en liten skål istället för en djup tallrik. Duka med ett glas för varje dryck (vitt, rött, likör, vatten osv) och köp gärna några snygga bestick. Varför inte göra egna servettringar? Sätter personlig prägel på din dukning.


Foto: Karin Borg/Ellas Inspiration

Men en bra bas kan du sedan variera din dukning med inslag av färg på duk och servetter. Plocka gärna in vad naturen har att bjuda på som te.x. grenar, stenar, löv och annat du hittar i din omgivning! Är du nyfiken på fler tips från mig så kika gärna i kategorin "Dukningtips".

Tips: Du kan läsa intervjun med mig och få fler dukningstips här
Related Posts with Thumbnails

 Som en sommarfläkt...

Ja, som en frisk sommarfläkt så kan man verkligen beskriva den här inspirationen från Dixie. För visst längtar vi väl efter sol, värme och en skön fika i gröngräset! Men ute biter kylan sig fast så det lär dröja ett tag men vi ju drömma oss bort lite grann med de här somriga bilderna.


Foto: Press Dixie
Related Posts with Thumbnails

 Min vackra vinst...

Nu har den anlänt! Den underbara vinsten från keramikern Mia Blanche Settergren. Jag fick förmånen att välja storlek på mina muggar och valde en lite större modell så att jag kan använda dem som bl.a. småkrukor! Se så vackert och vårligt det blev med en liten pärlhyacint.


Foto: Karin Borg/Ellas Inspiration
Related Posts with Thumbnails

 Fototriss: Triss

Veckans Fototriss handlar den här gången om en riktig triss. Min tolkning består av triss i färger (blomman), triss i äpplen och slutligen tre vackra planteringar!

För fler triss-tolkningar besök gärna Fototriss.


Foto: Karin Borg/Ellas Inspiration
Related Posts with Thumbnails

 Säg det med en ros...

Det finns många sätt att visa sin kärlek till någon och varför inte säga det med en blomma idag på Alla Hjärtans Dag? Ibland räcker det med en enkel vacker ros för att visa sin uppskattning. Men den här lilla hälsningen hoppas jag att ni får en riktigt härlig dag. Själv har maken meddelat att vi har tid för bowling och efterföljande middag i eftermiddag!! Skall bli så mysigt!


Foto: Karin Borg/Ellas Inspiration
Related Posts with Thumbnails

 Recept på en lyckad Valentin...

Då och då dyker det upp ett litet recept här i bloggen och så även idag... Jag måste ju avslöja mitt favoritrecept när det gäller desserter. Min favorit heter Pannacotta och består av Kesella som bas. Jag gör den ofta i olika varianter och den blir alltid lika uppskattad. Superenkel att göra och utmärkt att tillaga dagen innan. Men lägg inte på bären förrän precis före servering. Varför inte överraska någon du tycker om imorgon på Alla Hjärtans Dag med den här smarriga läckerheten?

Ha nu en riktigt underbar fredag!!

Kram Karin

Related Posts with Thumbnails

 Duka till Alla Hjärtans Dag

På lördag är det Alla Hjärtans Dag och då kan det vara roligt att duka lite extra fint. Med inslag av ljuvliga pasteller så skapar du den rätta romantiska känslan. Den här vackra dukningen för två kommer från IKEA. Allt från porslin till blommor hittar du på ett varuhus nära dig...

Tips: Imorgon tipsar jag om min favoritdessert, perfekt till Alla Hjärtans Dag...


Foto: eget kollage med pressbild från IKEA
Related Posts with Thumbnails

 Piffigt Pyssel: Hjärtlig inspiration...

På lördag är det Alla Hjärtans Dag och då är vi många som brukar tänka lite extra på våra nära och kära. Varför inte pyssla ihop ett litet hjärta och ge bort? Här får du lite hjärtlig inspiration!


Foto: eget collage från Deco Country Living
Related Posts with Thumbnails

 Wall Deco till pangpris!

Om du är sugen på att förändra dina väggar med sk. väggdekor så kommer du att älska det här inlägget. Jag har nämligen gjort en upptäckt som kommer att få både dig och din plånbok på gott humör! Vid ett titt i Panduros butik i helgen så upptäckte jag till min stora förtjusning att Panduro Hobby har satsat stort på sk. Wall Deco. Jag hittade både roliga motiv och underbara väggord. Alla till det otroliga priset av, håll i er, 49 kr!!!! Ja, väggdekor som vanligen kostar en bra slant kan du alltså fynda hos Panduro Hobby för under en femtiolapp!


Foto: eget kollage från Panduro Hobby
Related Posts with Thumbnails

 Piffigt Pyssel: Hjärtlig mus...

Ja, av en slump har det blivit möss som gäller när vi pysslar i vår familj. Ni kanske minns min lilla Vodoo-Mus.... Nu måste jag ju även visa min lille sons underbara kort inför Alla Hjärtans Dag. En liten mus som man öppnar och blir till formen av ett hjärta! Hur sött är inte det! Kanske något att ta efter?

Tips: Till "LOVE" så använde han klisterbokstäver från Panduro som ni även såg här.


Foto: Karin Borg/Ellas Inspiration
Related Posts with Thumbnails

 Ny webbutik för dina väggar

Vackra Väggar är en ny webbutik har slagit upp portarna. En riktigt kul affärsidé som bygger på att man har valt att skilja sig lite från en "vanlig" inredningsbutik och istället inriktat sig på att vi skall få våra väggar vackert dekorerade. Här ett urval av några av alla snygga varor!

Tips: I min andra inredningsblogg hittar du idag bilder från en liten bostad som utnyttjat ytan maximalt och skapat ett luftigt och ljust boende! Länkar till höger...


Foto: eget kollage från Vackra Väggar
Related Posts with Thumbnails

 Tisdagstema: Utomhus

I dagens Tisdagstema skall vi hålla oss utomhus och här i mina trakter är det riktigt kallt. Vi har ett vitt tunnt täcke på marken men jag vill inte prata om några mängder snö precis. Men i stora drag så kan man säga att landskapet ser ut som på bilden med ett vitt puder strött över sig. Vackert men kallt...

För fler utomhusbilder kika gärna in på Tisdagstema.


Foto: Karin Borg/Ellas Inspiration
Related Posts with Thumbnails

 Wow, jag vann!!

Inte nog med den fina överraskningen jag fick igår! Jag har fått fler roliga nyheter. Den här gången från keramikern Mia Blanche Settergren som meddelat att jag vunnit de här underbara muggarna i tävlingen på hennes blogg!

Tack så otroligt mycket Mia för den fina vinsten och tack till hennes dotter Freja som drog mitt namn som vinnare!!


Foto: Mia Blanche Settergren/Fotograf Lena Granefelt
Related Posts with Thumbnails

 En glad överraskning...

Igår kikade min mamma och hennes man förbi på lite nybakta bullar. Det visade sig att de inte kom tomhämta utan de hade med sig de här fina burkarna som jag länge suktat efter. De hade varit i en antikaffär och min mamma vet hur förtjust jag är i CAP-burkarna så de var så gulliga och köpte dem till mig! Tack snälla mamma och B!!

Tips: Ni var många som blev förtjusta i fatet som jag visade igår och det kommer från Indiska.

Foto: Karin Borg/Ellas Inspiration
Related Posts with Thumbnails

 Fototriss: Doft/lukt

I dagens Fototriss handlar det om att tolka Doft/Lukt. Jag tror att många håller med mig när jag påstår att det finns nog ingen bättre doft än den av nybakta bullar. Så doftar vårt hus i dag efter förmiddagens bullproduktion.

Tips: Jag fyller mina bullar med smör, strösocker och vaniljsocker istället för kanel. Verkligen mumsigt och sedan gräddar jag dem i en muffinsform. Då håller de formen lite bättre! 

Kika gärna in på Fototriss för fler tolkningar!


Foto: Karin Borg/Ellas Inspiration

Related Posts with Thumbnails

 Utmaningar...

Jag har fått två stycken utmaningar som jag faktiskt tänkte anta. Jag brukar vanligen vara otroligt glömsk och missa när jag får dessa men den här gången tänkte jag faktiskt se till att svara...

Den första kommer från Kerstin och innebär att man skall visa 6:e bilden i 6:e mappen och så här ser den ut. En frostig och lite solig bild från i höstas.


Sedan ville Proforma veta lite mer om mig och här kommer några avslöjanden...

Favoritmat
Jag är väldigt svag för "kött och sås" och pasta i alla de former.

Favoritfilm
Otroligt svårt, det finns så mycket bra filmer. Men jag är faktiskt ett Hitchcock-fan. Det känner inte många till...

Favoritbok
Hinner inte läsa så mycket men bläddrar mer än gärna i inspirerande böcker och just nu är favoriten Leilas bakbok "A Piece of Cake". Kan kika på alla härliga bilder om och om och om igen...

Roligast minne
När jag vann ett VIP-paket för mig och maken till Stockholm för att se en konsert med George Michael i Globen. Ingång via VIP-entrén, fördrink och platser längst fram. Får erkänna att jag kände mig som en stjärna och 18 på nytt...

Favoritfärg
Oj, så svårt.  Klär mig i mycket svart men inredningsmässigt så får jag nog säga att det är mycket vitt och beige med inslag av lite färg.  Just nu heter färgklicken rosa/cerise men fråga mig nästa vecka så är det något annat...

Mest pinsamma
Finns säkert flera men just nu kan jag inte komma på något.

Bästa vänner
Mina närmaste som min man, mina barn och... min mamma.
Naturligtvis också vår härliga släkt och våra underbara vänner, ingen nämnd... ingen glömd.

Sötaste bebis
Mina egna förstås, när de var bebisar!
Annars barnens gosiga kusin som visserligen just fyllt 1 år och kanske inte längre klassas som bebis...

Livs största kärlek
Min man, som jag firar 19 år tillsammans med nästa vecka (!), och våra barn!

Ja, det var lite smått och gott om mig!!

Tips: Dagens Fototriss handlar om Doft/Lukt och jag kommer att bidra med rykande färska "doftande" bilder. Håll utkik under dagen!!
Related Posts with Thumbnails

 Piffigt Pyssel: Vodoo-Mus...

Ja, jag tyckte att det lät lite "fräckare" att beskriva den lilla nåldynan jag gjorde för en si så där 15 år sedan som en "Vodoo-Mus". Nja, nu används ju den inte till någon Vodoo-magi utan är ett fiffigt och gulligt sätt att hålla koll på sina nålar. Därför har den fått hänga kvar trots så många år på nacken. Jag har dock inget mönster att dela med mig utan jag har gjort den på fri hand men det är inte svårt. Prova själv så får du en liten söt hjälpreda som håller koll på dina nålar.


Foto: Karin Borg/Ellas Inspiration
Related Posts with Thumbnails

 Vårnytt från Greengate

Så här i väntan på våren gör en ny bekantskap entré hos Greengate. Det är det härliga mönstret som fått namnet Molly's Garden som är består av små blommor och fjärilar. Sprider verkligen en känsla av vår!


Foto: eget kollage från Greengate
Related Posts with Thumbnails

 Ett litet rött paket...

Om drygt en vecka är det Alla Hjärtans Dag och vad passar väl bättre än att ladda upp med några röda härliga paket att ge bort (eller att få)... Inspirationen har jag hämtat från Åhléns och här hittar man något rött för både liten och stor plånbok!

Ha nu en riktigt mysig fredag!

Kram Karin

Foto: eget kollage från Åhléns
Related Posts with Thumbnails

 Hemma hos Rachel Griffith

Idag gör vi ett besök hemma hos skådespelerskan Rachel Griffith. Mest känd från sin roll som en av systrarna i TV-serien "Brothers & Sisters". I sitt hem i LA ha hon skapat en fridsam oas anspassad för ett avkopplande familjeliv tillsammans med sin man och två barn.

Tips: I min andra blogg har mina läsare fått rösta om sin egna inredningsstil. Helt olika resultat i TTELA och Bohusläningen. Kika in i de olika bloggarna om du är nyfiken på hur de läsarna helst inreder...Länkar till höger.


Foto: eget kollage från Living Etc
Related Posts with Thumbnails

 Frida är så läcker...

Ja, Frida är nämligen namnet på den här nya kudden från Ellos. Visst är den läcker!! Jag gillar de roliga konstrasterna med en orange kant till rosa och en turkos till grönt! Sedan är ju priset en verklig bonus! Ett fynd i 2-pack (strl 50x50) för endast 99 kr!!


Foto: kollage från Ellos
Related Posts with Thumbnails

 Rosa romantik hos Hemtex

Jag förstod att de härliga vårbilderna från Hemtex var efterlängtade i vintermörkret så här kommer några fler. Den här gången har jag valt ute lite rosa inspiration. Snyggt med mixen randigt och blommigt tillsammans.

Foto: eget kollage från pressbilder Hemtex, fotograf Kent Billeqvist
Related Posts with Thumbnails

 Piffigt Pyssel: Supersöt docksäng

Den här helt bedårande docksängen har Mrs B. med make snickrat och målat. Hon har även sytt de söta sängkläderna med det fina röda äpplet. Kan tänka mig att det var en liten dotter som blev överlycklig över den här fina presenten!

Tips: Har du gjort något piffigt pyssel eller sett någon annan som gjort? Var inte blygsam utan maila mig och berätta!
Du når mig via:
ellasinspiration@comhem.se


Foto: eget kollage från Mrs B & co.
Related Posts with Thumbnails

 Lila toner hos Hemtex

Idag bjuder jag på lite bilder från vårens pressvisning hos Hemtex. Det är mycket snyggt som kommer att dyka upp i butikerna. Vad sägs om de här läckra karamellerna i lila toner? Håll utkik för jag kommer att visa fler vårbilder från Hemtex...


Foto: eget kollage från pressbilder Hemtex, fotograf Kent Billeqvist
Related Posts with Thumbnails

 Välbekant på sidan 10...

Ja, ni kanske inte har hunnit läsa det rykande färska numret av Allt i Hemmet ännu men när ni gör detta så håll lite extra utkik på sidan 10....


Foto: Karin Borg/Ellas Inspiration
Related Posts with Thumbnails

 Tisdagstema: Mjuk

Tisdagtema och dags för en ny tolkning. Den här gången skall vi visa en mjuk bild så det fick bli en liten ullig maskros som får stå för min tolkning.

Kika gärna in i Tisdagstema för fler mjuka bilder!


Foto: Karin Borg/Ellas Inspiration
Related Posts with Thumbnails

 Ny rolig tapet till barnrummet

Ny vecka och ny inspiration! Hos Byracka Design hittar man alltid rolig dekoration för att piffa upp sina väggar. Bakom illustrationerna finns Lena Ylisuvanto som är en underbart kreativ formgivare. Den här barntapeten är en av vårens nyheter och ett kul tillskott till traditionella barntapeter. Den heter passande nog "Laundry" och finns i 4 olika färgställningar. Läs mer här.

Tips: Gillar du mönstret men inte vill ha en hel vägg? Byracka säljer även motivet på canvastavla...


Foto: eget kollage från Byracka Design
Related Posts with Thumbnails

 Piffigt Pyssel: Textmärkning...

I vårt kök så har vi ett stort vitrinskåp där har jag ställt min lilla "burksamling" bland mycket annat. Jag har en burk som saknade text och den passade "liksom" inte in. Men det löste jag enkelt med några klisterbokstäver från Panduro. Ett enkelt och roligt sätt att förändra sina saker med.

Tips: Vitrinskåpet är köpt nyligen men väntar på att målas vitt men för att "lysa" upp det under tiden så har jag satt tapet i bakgrunden. En kul detalj som livar upp skåpet.Nu passar burken in bland den övriga samligen och visst måste man väl ha en burk med sött....


Foto: Karin Borg/Ellas Inspiration
Related Posts with Thumbnails

 Fototriss: Så här ser det ut idag...

Ja, i veckans Fototriss skall man göra en dagsfärsk redogörelse hur det ser ut idag. Här hemma är det väldigt kallt så jag tog på mig ordentligt för att gå ut men kylan gjorde att jag inte gick så långt. Jag stannade till vid vårt betongfat som nu står i vinterskrud vid entrén. Så som det ser ut i fatet sammanfattar nämligen väldigt bra hur det ser ut idag. Kallt och isigt!

Kika gärna in på Fototriss för fler tolkningar!


Foto: Karin Borg/Ellas Inspiration
Related Posts with Thumbnails

RSS 2.0
noscript>Ellas Inspiration -  för ditt ... - Tailsweep Analytics ellas inspiration © 2018 All Rights Reserved