Strålande påskhelg!

Vilken påskhelg vi har fått! Strålande solsken och klarblå himmel. Vi har bytt från en stuga till en annan så nu är vi hos mamma & make på västkusten. Supermysig påskafton igår med släkten och dottern bakade söta små påsk-cupcakes. 


Idag blev det en tur till en garageloppis i krokarna. Gjorde fina fynd i form av bla en stor gammal jordglob och gamla glasbuteljer. Så nöjd! Hoppas ni också har det lika gott i vårvärmen! 
Related Posts with Thumbnails

 Glad dukad Påsk!

Igår inledde vi påskhelgen med att åka till goda vänners stuga. När vi är här blir vi alltid så ompysslade med både fantastiskt god mat, dryck och bastubad. Dessutom får man alltid så mycket inspiration och idéer. 
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
 
I ett tidigare inlägg tipsade jag ju om "trä-tyget" från IKEA och min kompis hade köpt det och dukat så galet snyggt!!!
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
 
Älskade hennes små arrangemang med påskliljor och lupinblad! En idé jag kommer sno...efter att jag varit och köpt duken på IKEA, ja det visade sig att tyget finns som färdig duk också förutom i metervara!
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration

Önskar er en fortsatt skön Påskhelg!!

Kram Karin 
Related Posts with Thumbnails

 Mer pasteller och ägg...

Det blev inte bara målning av ägg i helgen utan vi hann även med en tur till det stora varuhuset för lite shopping.
 
 
IKEA hade laddat upp med sköna färgklickar och idag dök det även upp mer inspiration i mailen. Den här gången i form av påsktips i pasteller!
 

Foto: Ragnar Ómarsson, ikea.se/livethemma 
Related Posts with Thumbnails

 "Trendig" äggmålning...

För ett tag sedan fick jag en riktigt rolig leverans från Sandolin bestående av ett antal provburkar ur deras nya färgkollektion Trend 2014. I helgen kom de väl till pass när det gällade att piffa årets påskägg. En skön mix av jordtoner och pasteller, underbara kulörer som du kan läsa mer om här!
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
Related Posts with Thumbnails

 Vindpinat sommarbord?

Drömmer du om ett sånt där charmigt träbord utomhus i sommar som ser ut som det slitits i åratal av väder och vind? Nu behöver du inte drömma längre... 

Foto: Pressbild IKEA

IKEA har kommit med ett perfekt alternativ! Du ser det till vänster ovan. Nämligen textil på metervara som ser ut precis som rustika plank. Finns både i bomull men även som vävplast så det istället står emot väder och vind... Fiffigt eller hur?! 
Related Posts with Thumbnails

 Påskfjädrar i soffan...

Ja, varför inte dekorera soffan med lite påskfjädrar! Det tycker i alla fall H&M Home som bjuder på både glatt budskap och påskstämning i kuddform!
 
 
Related Posts with Thumbnails

 Veckans Dukningstips: Påskrede...

Ja, dukningstipsen har ju inte direkt duggat tätt här i bloggen men det finns ju ett digert arkiv för er som letar inspiration (kika här) *ler*. Jag har helt enkelt inte varit i "dukningsmood" men det kanske är på väg tillbaks... I alla fall bjuder jag idag på ett litet påsktips! Såg den här roliga idén med ett litet påskrede. Ofta ser man ju det i form av små kvistar eller gräs men här har man istället gjort det av små pappersremsor. En riktigt kul idé!
 
Foto: via här
Related Posts with Thumbnails

 Snart är det påsk igen...

Ja, nu går med raska steg mot påsk! Har ni börjat med påskpiffet ännu? Det är ju faktiskt en väldigt kul högtid för pysslen behöver inte vara så himla knepiga... Här ett enkelt tips som du fixar i ett nafs. Jag har använt mig av servetter med mönster och sk. decoupagelack.  
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
 
Dela servetten så du har ett tunt skikt och placera det sedan på äggen och "doppa" över limmet. Enklast är att använda en pensel med skumgummi-topp (vet inte vad de kallas *ler*) för servetten blir ju ömtålig av fukten från limmet och går lätt sönder om man trycker för hårt. Låt torka och sedan har du fina små ägg att lägga fram som påskdekoration!
Related Posts with Thumbnails

 Ljusstaken från Jysk-reportaget...

Hoppas att ni har det bra. Ja, tiden rullar på och nu när vi fått vår-känning så går all ledig tid åt att fixa i trädgården. I helgen var det både rensning, röjning och lagning av tak på lekstuga men man får ju sån energi så fort solen kikar fram. Kul förresten att ni också gillade "upplyftet" från Jysk.
 
Foto: Pressbild Jysk
 
Fick en fråga om ljusstaken som syns på bilden ovan och den heter Nagel och finns i moduler som kan kombineras till olika varianter. Säljs bl.a. hos Dukat Bord, alltså inte Jysk men Jannice har rapporterat att "Alla möbler i min styling är från Jysk, så även puffen, spegeln, korgarna, mattan, ramarna och den coola klockan."
 
 
Related Posts with Thumbnails

RSS 2.0
noscript>Ellas Inspiration -  för ditt ... - Tailsweep Analytics ellas inspiration © 2018 All Rights Reserved