För de små besökarna i trädgården

Trädgårdsliv / Permalink / 15
Hos Fridas Gård hittar man de här söta husen. Först när jag kikade på den vänstra så undrade jag hur fåglarna skulle komma in men så såg jag att det stod "lady bird! Det är alltså ett litet hus för nyckelpigor och sedan kan man även öppna ett eget litet café för fjärilarna. Hur välbesökta de skulle bli i sommar vet jag inte men söta är de iallafall även om de bara blir för prydnad!

image408image409
Foto: Fridas Gård
#1 - - Sofia:

Väldigt söta....undrar om det fungerar!?

#2 - - Pernilla:

Nämen så söta! Undrar just om de funkar? Antagligen inte men ack så söta att ha i trädgården =) Ha en trevlig söndag. Kram!

#3 - - Sandra:

Jag har aldrig insett att man kan ha ett hus för nyckelpigor. Det skulle säkert uppskattas hos de små liven :) Kram Sandra

#4 - - Lotta:

sicka söta sma fagelholkar!

#5 - - Lotta:

hihihi :-) maste haft tankarna nan annanstans när jag läste.. men nu serjag ju nyckelpigorna och fjärilarna. vilken orginell ide.undrar precis som du ifalld e verkligen blir välbesökta??!! söta e de iallafall!

#6 - - matte:

skoj idé. undras vad nästa grej blir. ett radhus för daggmaskar? nääe det är liksom inte lika stor gullighetsfaktor på dem. :)

#7 - - Perlan:

Kanonsöta.. Men om dom kommer fungera vet i katten.. Men allt måste ju faktiskt inte vara funktionellt, bara det är snyggt! haha
kram

#8 - - anna:

oh vad sota, gillar nyckelpighemmet, vilken rolig ide.

#9 - - Frida:

Vilka söta små fågelhus!

#10 - - Frida:

Nämen, nu ser jag ju!

#11 - - Anne Marie:

Äntligen en trevlig bloggsida.

#12 - - Ellas Inspiration:

Tack Anne Marie, va roligt att du har hittat hit och tack till er andra som också hälsar på! Verkligen roligt att mina inlägg uppskattas lika mycket som jag gillar att göra dem... Ha en mysig kväll! Kram Karin

#13 - - Ulli:

Tack för tipset! Jag får ta en tur till Åhlens. Vilka fina småhus du visar. Fridas gård har mycket fint. "Fick" i veckan en ljuslykta som jag beställt där.

Ha en riktigt bra vecka!
Ulli

#14 - - Designtjejen:

Vilka underbar! Jag älskar verkligen sådana söta saker! Hoppas att du har haft en bra söndag! Kram

#15 - - Dessi:

nej men gud så söta :) synd att vi inte har en trädgård :(

Till top