Fortsättning på en härlig dag!

/ Permalink / 14
Igår visade jag lite bilder från hur jag tillbringade min födelsedag och här kommer lite fler.

Jag vill bara först bekräfta att ja, det är Uddevalla bron ni ser på bilden i Fototrissen. Förstod att detta var ett känt landmärke för flera av er.

Efter vernissage och fika så begav vi oss vidare till en utställning i Pilane ute på Tjörn den också.  Min moster och hennes familj hade besökt den förra året och tyckte att vi definitivt skulle se den så vi begav oss dit hela tjocka släkten.

Det var verkligen en otrolig upplevelse. Miljön var som hämtad från landsbygden på Gotland med ett undantag för att det var enorma skulpturer placerade mitt i denna stenbygd. Barnen tyckte att det var superkul att dels se alla olika statyer och att få klappa fåren (!) som gick omkring och strosade bland alla besökare. Huvudattraktionen var en Trebent Buddha som körts dit på prom från England! Utställningen pågår tills 14 september. Du bör inte missa den om du har möjlighet att ta dig till Västkusten. Åk gärna förbi den andra utställningen också, belägen någon kilometer därifrån i en mysig gammal lada där man bl.a. kunde kika i en bok om en av kostnärerna, Hanneke Beumont.



Efter utställningen så var vi utsvultna och fick tipset om att äta på Björholmens Marina så dit begav vi oss. Jag kan väl säga att det är svårt att hitta en mysigare miljö att inta en lunch på sin födelsedag. Speciellt när man fick njuta av den med sina nära och kära!! Om man vill ha ett litet krypin och har en si så där 4,5 MSEK över så har de sommarställen till salu.... Efter en underbar Ceasarsallad så samlades vi sedan i stugan utanför Lysekil och där avslutades kvällen med grillning. En härlig födelsedag man sent kommer att glömma!


Foto: ©Ellas Inspiration
#1 - - Indra:

Ser himla mysigt ut, önskar att man hade lite mer pengar när man ser sådan här bilder, dit vill man genast flytta. Kramilikram

#2 - - Mallaco:

Vad mysigt det ser ut!!!!

#3 - - Miss Agda:

Du tar väldigt fina bilder! :)

#4 - - Linda:

Grattis på födelsedagen i efterskott. har följt din blogg ett tag..Full av inspiration :)

#5 - - anna:

WOW ser ju super mysigt ut!!!

#6 - - Proforma:

Pilane missade vi när vi var på Tjörn!

Så fina bilder du tar, vad duktig du är med kameran. Jag känner mig alltid så "dum" när jag tar kort på vissa ställen, känns som man gör det i smyg och så skyndar jag mig och då blir de sällan bra.

#7 - - Linda P:

Men hallå Karin!!!!! Du har ju inte påat Ernst ännu. ;)

#8 - - Joanna:

Vilken härlig födelsedag du verkar ha haft. Grattis i efterskott=)

#9 - - Lisa:

Grattis grattis (lite i efterhand)Ser ut som att du fick en härlig dag!

#10 - - Camilla:

Åh du det verkar ha varit en helt fantastisk dag och det var du ju verkligen värd! :D Härliga bilder du bjöd oss på.. Ha det fint

#11 - - Lotta:

Härliga bilder! Verkar verkligen ha varit en perfekt födelsedag!



Kram,Lotta

#12 - - dahlarna:

VILKEN FÖDELSEDAG! Låter verkligen som du har haft det kanon! UNDERBARA bilder också! Jag fyller mitt i november, så jag får sällan så här fina bilder på min födelsedag. Regn eller snö slår nästan aldrig fel då... Ha det kalasbra! KRAMISAR!!!

#13 - - Mia:

Ja, jag ser att du haft en härlig födelsedag. Resturangen såg ju inte helt fel ut nu när jag sitter och äter en muffins till middag.



Tack för dina välönskningar, jag har kommit fram helskinnad!

Kram Mia

#14 - - Eva Linnea:

Det blev verkligen en händelserik dag! Goda mat, kultur, gemenskap & vackert väder såg det ut att vara. Kram

Till top