Vill du adoptera hibiskusen Bosse?

Trädgårdsliv / Permalink / 5
Ja isåfall är den här nyheten något för dig. Hos Vintage Plant kan du nämligen "adoptera" en växt och samtidigt få lite av dess historia på köpet. Förutom en nyöppnad butik i Stockholm så anordnas "växtbytardagar". Vad sägs om att få en del av Bosse's hibiskus? Den här plantan är nämligen en stickling till en av hans gamla hibiskusar som han har haft sedan 1967! Sedan 2004, då Bosse och hans partner Pelle lämnade Stockholm för Österlen, så har plantan vuxit i deras växthus. Mer om Bosse och andra sköna växthistorier hittar du på Vintage Plants hemsida.  Väl värt ett besök!


Foto: Vintage Plant
#1 - - Evami:

Det er kanskje noe for oss som ikke har de grønneste fingrene i verden:)

En lur ide... Ha ei flot uke:) Klem Eva

#2 - - Lotta:

Det där lät ju kul! En planta med historia! Själv hade jag en kaktus (av något slag) som jag fick då jag var kanske 10 år. Den fick heta Astrid, och lever inte mera, men hennes barnbarnsbarn står här hemma ännu!



Kram,Lotta

#3 - - Tjohalias blogg om inredning:

Vilken gullig affärsidé! Kram Sandra

#4 - - dahlarna:

Vilken idé!! Mina fingrar är tyvärr ganska ogröna... så även om jag skulle önska så skulle nog inte Bosse må så bra hos mig... Hade han var it en garderobsblomma kanske. De har jag lyckats klara av hittills :-)!

KRAMIS!!

#5 - - matte:

ha ha jag brukar adoptera bort växter jag med:)

det blir lätt så att man får för många eller att någon är så fin så man vill dela med sig.

Till top