Växtkraft!

Inredning & Shopping / Permalink / 13
Visst är det något speciellt med att ha tryckt ner några frön i jorden och sedan se livet fullkomligt explodera. Här har dottern (med viss hjälp från mor) planterat lite prydnadsgräs som vi väntar på skall växa klart. Den härliga "Polka dot-krukan" kommer från My First Room.


Foto: ©Ellas Inspiration
#1 - - Elin, elinphoto.se:

Jag håller med till fullo.

Jag brukar alltid så frön på våren (hann inte med det i år, tyvärr) och jag älskar att titta till mina små plantor medan de gror och växer.



Det är härligt att se dina bilder!



Kram // Elin

#2 - - Joanna:

Va fint! Kan tänka mig att tjejen springer varje dag för att se hur mycket som hänt. Vi gjorde samma sak också med våra örter som vi planterade. Jag kikade ett par gånger om dagen för att se om något hänt.

#3 - - Annica:

Här har det oxå planterats av barnen. Granatäpple och vanligt dito planterades på dagis och nu står de här hemma tillsammans med en paprika.



Visst är det roligt att titta på!



Kram Annica

#4 - - Designtjejen:

Vilka fina bilder!

#5 - - Dessi:

så roligt!kul att det växer! märker det på mina balkongväxter, suckulenterna har växt rejält i krukorna! :) kramar

#6 - - Lotta:

urfin kruka! later sa fint "polka dot" :-)

kram

#7 - - carrie:

jättefina krukor///carrie

#8 - - karina:

Det är härligt att se när det gror och växer. Jag är alltid så seg på våren så det blir aldrig något sått men däremot brukar jag ibland sätta perennfröer på hösten. De får stå ute i grönsakslandet över vinter och sedan på våren är det såååå spännande att se om något överlevt.



ha det gott

kram karina

#9 - - Isabels värld:

Håller med! Man går och småkikar varje dag om det kommer upp något i krukorna =) Vilket väldigt söt kruka! Ha en trevlig kväll! Kram Pernilla

#10 - - GÅRDSROMANTIK:

Vad spännande att se hur det växer - brukar ju ge snabbt resultat med prydnadsgräs.



Krukan var jättefin till det gröna.



Kram Maud

#11 - - Sandra:

Ja det håller jag med om. Jag borde plantera mera :) Kram Sandra

#12 - - Petra:

Vet du att "kattgräs" är vanlig havre. Om man år till zooaffären och köper havre till sin kanin så kan man få ett kilo för samma pris som en liten påse... Lustigt va! Och på Ebbas stall höll bonden på att storkna när jag berättade att man betalade ca 20 kr för en kattgräs påse, ja fick med mig en stor påse från hans lada... Det är himla fint med kattgräs men här hemma är det kaninmat så det går fort åt! Krukan var jättefin!!

#13 - - maryam in marrakesh:

adorable! I wonder where one can get those planters?

Till top