Temavecka - Svart fredag

Trädgårdsliv / Permalink / 11
Blommor av det lite ovanligare slaget får stå för dagens svarta inslag i temaveckan. Nämligen den svarta Tulpanen "Queen of Night" samt Aklejan "Black Barlow". Nja, egentligen så är de inte svarta utan riktigt mörka med dragning åt purpur. Äkta svarta blommor finns inte men dessa går under namnet "svarta" så därför tyckte jag att de passade in på dagens tema. Sedan ville jag sprida lite härlig blomsterfägring i väntan på våren som försvann!

image327image328
Foto: American Meadows & Martha Stewart
#1 - - Jessi:

Häftiga blommor!

#2 - - Patricia - vägen till ett sundare liv:

Coola :]

#3 - - Lotta:

vilka läckra blommor!

#4 - - Kattis:

Wow vad läckra dom är... Blir sugen på svarta blommor!! :) Tack för kommentaren i min blogg, älskar att hitta till nya roliga sidor! Ha nu en riktigt bra påsk!!

#5 - - Anonym:

Trodde poängen var att man skulle ta fotona själv!

#6 - - Sandra:

coola blommor!

#7 - - Livet i byn:

Vad fint inlägg på svart, jag gillar den färgen även på blommor. På min favoritblomma pelargoner så finns det några svarta varianter som verkligen är mumma för ögat.

~Livet i byn

#8 - - Margareta:

Har just haft franska tulpaner i butiken. Det är så läckert och dramatiskt med "svarta" blommor.

#9 - - emma:

Vackra blommor!

#10 - - Ellas Inspiration:

Va roligt att ni är så många som skriver ett par rader. Verkligen jättekul! Jag besöker er ALLA men då jag inte har ett google/blogger konto kan jag inte alltid lämna en liten hälsning! Men ni skall veta att jag läser era inlägg i det "tysta" isåfall. Kram på er allihop.

#11 - - Hanna-Sofia:

Älskar dom där svartaktiga blommorna fast jag hittills bara haft dem i penséform.

Till top