Färgglada plasturnor för uteplatsen

Trädgårdsliv / Permalink / 9
Genom danska Rice har plasturnan i trädgården fått ett nytt liv. Numera finns dom i flera läckra färger som förgyller din uteplats. Finns att köpa hos bl.a. Inreda.com.

image490

Även Rusta satsar på plasturnor och man vill man en billigare variant så kan detta vara ett snyggt alternativ.


image491

Foto: Rice (via inreda.com) och Rusta
#1 - - Joanna:

Ja jag satt och kikade i Rustabladet imorse och fick syn på deras plastkrukor. Jag tycker faktiskt att de är riktigt coola. Men jag tror tyvärr inte att de passar på vår balkong.

#2 - - Karin:

älskar färg, snyggt

#3 - - therre:

Ja, jag tänkte också på Rusta när jag såg första bilden ;) Tycker de är jättefina, men tyävrr inte hos mig. Jag kör med zink! :)

#4 - - Mia:

Tycker de ser ut som härliga godisbitar men jag ser inte hur man ska kunna matcha in dem. Hos mig skulle de aldrig passa men som sagt de ser ljuvliga ut!

Ha en härlig helg nu!
Kram

#5 - - therre:

Hej! Tack! :) Jag tyckte den var så kul så jag skickade in den till vår dagstidning och det verkar också ha gillat den eftersom den blev publicerad som en ögonblicksbild. Tur att man nästan alltid har med sig kameran :D

#6 - - Pernilla:

De är verkligen jätteläckra. Dock lite färgstarka för mig. Kanske den ljusrosa förresten.. Ha en trevlig helg! Kram Pernilla

#7 - - dahlarna:

Undrar om mannen går med på att ha den ljusrosa... Fint! Men blåser de inte ner??
Kram!

#8 - - Camilla:

Vilka snygga krukor, de från Rusta var ju nästan snyggare ju! :)

#9 - - Monkan:

Jag var ute och sprang tidigare ikväll och sprang förbi min drömplats, ett kolonistugeområde :-) Tänkt att ha en liten stuga och så de här karamellerna uppradade!

Till top