Inred i plommon toner...

Inredning & Shopping / Permalink / 10
Som ni säkert lagt märke till ute i butikerna så har hösten fört med sig flera olika lila nyanser. En variant som jag tycker är riktigt mysig är Plommon. Hos Village har man satsat på plommon-nyanser i form av nya mönster på både tyg och porslin. Även IKEA har hakat på trenden och har lanserat en härlig fotölj i Plommon-ton....Läge för mys med andra ord!!


Foto: Eget kollage med bilder från Village och IKEA
#1 - - Josefin:

Jag har aldrig tyckt om lila, men denna hösten har jag minsann ändrat mig lite. När jag var inne på Village och såg alla lila inredningsprylar blev jag kär :) Jag vill ha något lila :)

kram

#2 - - Härligheter enligt Erika:

Snygga färgtoner!!!! Och kollage ;)

Jaa, och snygga också =)Oljan...

Ha det gott!

Erika

#3 - - Karin A:

Jag gillar (och har länge gillat) lila i lite lagom doser. Har lila kuddar på sängen. :-) Kanske skulle komplettera med den snygga du visar. Får kika in på Village någon dag! Ha en skön onsdag! Kram Karin

#4 - - Mia:

Åh jag älskar plommon lila!



Kram Mia

#5 - - Petra:

Ursnyggt med plommon! Vilken härligt höstig färg.

#6 - - Miss Agda:

Ja du, plommon är egentligen en färg som jag inte är så förtjust i, men helt plötsligt var det ju SUPERsnygga grejer du visar upp!!! Verkligen snyggt. Så jag har nog precis ändrat mig :)

#7 - - Lina:

Ja, plommonlila känns alltid rätt så här på hösten, fast själv kör jag på cerise i år :) Fina saker du valt ut!

#8 - - Kerstin:

Lila är sååå snyggt och den där fåtöljen ser ju verkligen jättemysig ut.

Ha det jättebra.

#9 - - Kristina-Novemberbröllop:

Den färgen föll jag för för nåt år sedan men då fanns det inte så mycket att köpa med den färgen. Nu finns det som tur är mer så jag har fyllt på mitt lila lager här hemma:)

Kram

#10 - - Iris:

Den där kudden tyckte jag var jättefin! Jag älskar den färgen, den är så himla fin på både inredning och kläder, speciellt nu i höst!

Till top