USA: Shoppingtips!

Inredning & Shopping / Permalink / 11
Även idag så hann vi med en shoppingsväng och om du någon gång får möjlighet att besöka USA så måste du ta en titt i de här butikerna...

Pottery Barn var en butik som jag hade väldigt svårt att slita mig ifrån. Här hittar man en massa snygg inredning till hemmet. Både textil, möbler, porslin och accessoarer. (om jag ändå haft en container att fylla...)


Sedan blev det ett besök hos Williams Sonoma som har mycket roliga saker för framförallt köket och här kunde man hitta alla de rätta tillbehören inför Halloween som te.x. kakmix för de här godingarna.


Slutligen blev det ett besök hos Michaels som är som ett Panduro i megaformat. Gillar du att pyssla så är detta ett riktigt paradis. Alla de rätta tillbehören finns för den som sysslar med te.x. Scrapbooking.

Foto: Pottery Barn, Williams-Sonoma och Michaels
#1 - - Proforma:

Usa har det mesta inom allting... och stort och mycket! Tur att du hinner med shopping, det får man inte missa "over there" :)

#2 - - anna:

tack for alla tips!!! kul att du har tid och strosa omkring lite

kram

anna

#3 - - J o h a n n a - Inredning & pyssel:

Va roligt med shoppingtips! Ha en bra dag! Kram

#4 - - K:

Åhh vad mycket fint.

Ha det jättebra!

Kram!

#5 - - Anna-Karin:

Vilka ursöta Halloweenkakor!

#6 - - Sofie:

Vi ska till USA till våren så jag suger åt mig alla dina tips :) Har hört mycket bra om Pottery Barn, så där blir det definitivt ett besök! Kram, Sofie

#7 - - Lotta:

Oj så mycket fint du hittat! Får verkligen hålla tummarna att maken vinner den där resan nu.. Ha en fortsatt trevlig vecka!



Kram,Lotta

#8 - - morsdeka:

Pottery barn är verkligen en favorit. Älskar! Soffan på bilden bara måste stå i mitt finrum om nåt år eller så. KRAMEN!

#9 - - Iris:

Åh vad jag är avundsjuk på dig som varit på potterybarn! det är min absoluta favoritaffär trots att jag aldrig satt fot där inne.. passa på och njut och shoppa loss ordentligt när du är iväg! :)

#10 - - Lina:

Åh, vilken dröm att få handla på Pottery barn!

#11 - - Lisa:

Så härligt!!

Till top