Kvirr - konstvandring i Påskhelgen

/ Permalink / 4

Idag har vi njutit av det underbara vädret med en konstvandring som äger rum i Bohuslän. Den heter Kvirr och det står för "Konstvandring i Ranrike". Under utställningsdagarna öppnar 42 konstnärer upp sina hem och ateljer och bjuder in oss besökare att beskåda deras verk. Man blir verkligen helt förstummad över alla underbart kreativa människor som finns. Vi gjorde bl.a. ett besök hemma hos konstnären Eva-Maj Eliasson som målar både tavlor och gör arbeten i bl.a. sten och betong. Förutom att hon hade så fina konstverk att visa oss så var både hennes hus och atelje ett rent nöje att njuta av. Konstvandringen avslutas imorgon så skynda dig att göra ett besök hos någon av alla konstnärer om du har vägarna förbi!


Tips 1: Vill de se fler verk av Eva-Maj? Kika in i min blogg hos TTELA eller Bohusläningen. Där hittar du även en bild på konstnären själv.


Foto: Karin Borg/Ellas Inspiration

Tips 2: Håll utik i sommar här i bloggen för Eva-Maj hade ett så fantastiskt växthus gjort av gamla fönster, med korgstolar och en gammal stålsäng. Ja, så där som man drömmer om att ha det. Jag har nämligen bjudit in mig i sommar på ett litet besök med kameran...

#1 - - Pethra på Inredningsbloggen:

Vad härligt med konstvandring under påsk. det låter som ett utmärkt sätt att tillbringa en påskhelg på!

#2 - - Mickaela:

Hej där!

Vilken fin och söt blogg du har!

Ta gärna en titt i min också om du har tid över!



xoxo

Valentine

#3 - - Milla:

Ja visst är det inspirerande och kul med dessa konstvandringar! Har själv gjort några besök här i södra Bohuslän. Kul att du bjudit in dig själv, ser fram emot bilder!

Ha det gott!

#4 - - johanna:

Åh vilken lyx!! Hoppas de ordnar något sådant här i örebro också!! Du måste ha fått massor av inspiration!



Ha det fint

//Johanna

Till top