Julfint hos Moster

Högtider - stora & små / Permalink / 7
Igår var hela släkten först på en underbar italiensk restaurang och sedan åkte vi hem till min goa moster och hennes familj. Vi bor i skilda städer och ska inte träffas på jul så vi passade på att fira lite i förväg och spelade bl.a. julklappsspelet. Det gick livat till och väldigt lyckat för vår familj för vi gick hem med 70 % av klapparna som stod på spel! Min moster hade gjort det extra juligt och dukat matsalsbordet så här fint.



Sedan hade hon, som alltid, gjort ett färgglatt och juligt pepparkakshus! Jag och barnen har också gjort ett eget hus. Kika imorgon så får ni se!


Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
#1 - - Nina Karlson:

Va kul att sätta sig vid ett sådant fint bord!



Fin blogg!



Mvh



Nina

#2 - - Anonym:

Vilket fint juldekorerat bord, gillade kulorna i vasen! :)



Trevlig blogg!



Kram LInda

#3 - - jannice:

God Jul!! Hoppas du och din familj får en skön ledighet!!



Kramar Jannice

#4 - - Lilla Jag:

Vilket fint pepparkakshus :)

#5 - - Petra:

Hej! Snälla svara snabbt på hur era regler för julklappsspelet är! Min familj ska göra det för första gången i år och alla håller på och nojjar sig över hur det ska gå till. När alla paket delats ut och man ska börja andra omgången, tar man ett från någon eller byter man med någon? och sen, fortsätter ni när ni öppnat dem?



Kram Petra

#6 - - Karin på Ellas Inspiration:

Hej!



Va kul att ni skall spela!



Så här spelar vi!



Alla lägger sina köpta paket på bordet. Sedan använder man 1 tärning. Varje gång man får en sexa så tar man ett paket ur högen. Man kör varvet runt till paketen är slut. Alla som har fått paket öppnar dessa sedan kör man en omgång till. Men denna gången på tid te.x. 15 minuter. Under dessa minuter får varje person som får en sexa ta ett valfritt paket från de andra. När klockan stannar behåller man de paket man fått! Otroligt spännande och vissa paket slåss man verkligen om!



Lycka till!



God jul!



Kram Karin

#7 - - Katja:

vad fint och juligt det var :)

Till top