Dags för semlor!
Foto: Karin Borg/Ellas Inspiration
Godmorgon Nina!
Du fyller dem helt enkelt med marzankräm dvs "tjock vaniljsås". Tillsammans med grädden blir det ljuvligt!!
Kram Karin
Vilken söt semla! Jag har också tjuvstartat och ätit fler stycken redan i år. =) Det ska vara mandelmassa i mina semlor. Först äter jag locket och sen resten. Ha en bra dag! Kram
Som den semlefantast jag är så startade jag redan i mellandagarna och har ätit några stycken sedan dess :)
Naturligtvis vill jag ha mandelmassa i och florsocker på locket. Sedan gärna en kopp kaffe till! Mums!
Ha en bra dag!
Kram
Jag har precis ätit en god glutenfri semla på jobbet!!! Den första för i år dessutom! Bokrean hoppas jag hinna med innan de stänger! Jag har en utlottning inne hos mig, välkommen in! Kram fr C
Hej!
Ja semlor är goda, jag föredrar mina egengjorda, hela bullen är fylld med urgröpet från bullen, blandat med mandelmassa, malda hasselnötter, vaniljsocker, lite strösocker, 1 droppe bittermandelsolja och så grädde efter behov. Locket penslar jag med lite smält smör och doppar det i strösocker, mumsfilibaba.
Kram från Irene
Min semla vill jag ha med mycket mandelmassa, inte för mycket grädda och viktigast av allt: riktigt färskt bröd! Semlan på bilden såg riktigt god ut. Ha en fin dag! Kram, Sofie
Hur gör du med vaniljfyllning? Jag är allergisk mot nötter så jag letar efter ett gott recept utan mandelmassa.
/nina