Mörkt & Ljust på samma gång...

Inspiration / Permalink / 9

Ja, så skulle man kunna sammanfatta den här konstiga dagen med en "bloggstalker" på halsen... Men jag måste verkligen ge en eloge till tidningen som agerade direkt och gav bloggaren 48 timmar på sig att radera "mina" inlägg, slutade räkna vid 15 (!) st som antingen var baserade på text, bild eller rena inlägg från mig. Personen ifråga kände sig uppenbart träffad och började genast byta ut bilder och text. Det är väl bara att hoppas att hon inte bytte ut bilderna till någon annans....

Man får väl se det som att "framgång" har ett pris (hi hi) och med över 500 besökare om dagen så dyker det väl upp en och annan som inte kan hålla fingrarna i styr! Men överlag måste jag säga att majoriteten av er är helt fantastiska och ni brukar vara superduktiga på att länka tillbaks om ni har lånat något hos mig eller fråga om lov. Sådana bloggare gillar jag och då får ni mer än gärna sprida mina tips och idéer vidare!!

Men nu hoppas vi att allt blir som vanligt igen och därför bjuder jag passande nog på lite mörk och ljus inspiration! Mörka träslag verkar nämligen ha kommit för att stanna och tillsammans med inslag av vitt blir det en otroligt läcker kontrast. De här snygga burkarna hittar du på IKEA och köket i valnöt och vitt kommer från Vedum. Den övriga inspirationen är hämtad från danska Tine K Home som är känd för sina kontrastrika miljöer. Snyggt eller hur!


Foto: eget kollage från Tine K Home, Ikea och Vedum

#1 - - fru Sätterlund:

Men fy vad olustigt att folk stjäl så rakt av! Bra gjort av tidningen att agera så snabbt dock :)

Hoppas du slipper sånt i fortsättningen!

Kram Therese

#2 - - Kerstin:

Vad tur att det börjar ordna upp sig. Förstår inte hur folk kan göra så. Är dom så fantasilösa? Bra gjort av tidningen i alla fall. :)

Mörkt trä är riktigt snyggt och jag har stått och fingrat på de där burkarna på IKEA och varit tvungen att övertala mig själv om att köket är fullt av burkar. Det går inte in nåt mer. ;)

Ha en fin kväll.

#3 - - Proforma:

Vad gott att de på tidningen tog detta på stort allvar! Hoppas nu den här bloggaren verkligen förstår innebörden av det hon(?) gjort så hon inte gör om det.

Hade varit spännande att veta vilken tidning och blogg det var!

Dom där burkarna från Ikea är så snygga, tur att jag snart ska dit, ska ta mig en titt på dom då.

Ha nu en skön kväll... det har nog inte "copycaten"

Kram

#4 - - Dahlarna:

Vad skönt att tidningen tog det på allvar & hjälpte till så bra! Hoppas att du har haft en bra dag. KRAMAR!

#5 - - Mrs. b:

Skönt att du fick hjälp av tidningen! Hoppas det ordnar upp sig, och att du (och andra) slipper sådant framöver.

#6 - - Carina - inspirera:

Känns skönt att du har fått lite upprättelse iallafall...



Det är bara så snyggt! Speciellt burkarna från Ikea blev jag störtförälskad i, måste kollas upp vid nästa besök!

Kramen.

#7 - - Cissi:

Du får se det från den ljusa sidan, du inspirerar många. Inklusive mig själv. Men SJÄLVKLART är det tråkigt att ha en Copycat. Det hade jag för några år sedan. Bilder på mina barn användes "som sina egna barn" och mina dikter kopierades och användes i andra sammanhang. SÅ tråkigt!

Men samtidigt har jag en dikt som jag skrev till min dotters dop som fått användas på andra dop och när det frågas först är det ju HELT OK!

#8 - - Camilla:

Jeg synes bloggen din var kjempefin med masse vakre bilder og inspirasjon. :D De boksene fra Ikea har jeg helt like, men de er et par år gamle og fra en annen produsent. Så fint at Ikea lager sånne for da kan jeg jo supperere. :)

#9 - - Ninni:

Va bra att tidningen reagerade så snabbt! Skönt att höra. Tänk jag har aldrig gillat mörkt trä tidigare men sen jag flyttade till Brasilien så ser jag det på ett annat sätt. Vår möblerade lägenhet har vita väggar och mörka möbler och nu tycker jag det är riktigt snyggt. Burkarna från IKEA gillar jag verkligen. Kanske hade blivit inhandlade om jag haft IKEA i närheten;) Men...man klarar sig väldigt bra utan en massa prylar har jag också upptäckt. Även om de förgyller livet ibland...

Må så gott!

Till top