Sommarens roligaste utflykt

/ Permalink / 2
Igår gjorde familjen sommarens kanske roligaste utflykt. Resan gick till Göteborg och Liseberg. Vädret var helt perfekt för ett besök (och det tyckte nog halva Västsverige också...). Vi åkte karuseller, spelade på lyckohjul, åt alldeles för mycket sötsaker men hade en helt underbar dag. Barnen trivdes som fina fisken och den roligaste kommentaren kom från dottern. Hon och sonen hade fått med sig en liten slant från sin mormor att handla för och dottern köpte gröna kaninöron (!) och  godis. Sedan insåg hon att hon ville ju handla mer också och frågade om det gick bra. Men då sa jag att "du har ju redan handlat upp dina pengar" varpå dottern svarar "men kan jag inte få handla upp dem en gång till?"... Ha ha, ja vad säger man men mycket skönt får man höra från den lilla tjejen.

Jag vill passa på att tipsa om att Liseberg är så mycket mer än bara karuseller och lyckohjul. Man kan även ta en tur i deras gröna del som heter Lisebergs Lustgård. Här är några bilder från förra årets besök.


Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
#1 - - Lotta:

Hej! Har varit inne på din sida några gånger - men jag tror aldrig att jag har lämnat något spår efter mig - men nu tänkte jag att jag skulle göra det! Jag ska också till Liseberg nu någon gång under helgen - eller kanske på måndag när Lotta är där... då ska jag minsann ta och bege mig till Lustgården - har inte varit där någon gång - fast jag varit på Liseberg så många gånger. du har otroligt vackra foton... det inspirerar till att åka dit.

Lotta

#2 - - Nilla:

Vad härligt! :-)

...och tänk om man kunde få handla upp sina pengar, en gång till...

Till top