Det kom ett litet bokpaket...

/ Permalink / 7

Härom veckan dök det upp ett litet paket med ett meddelande att det var något som skulle passa mig för "vi hade samma intresse". Kan erkänna att jag blev otroligt nyfiken och framförallt väldigt glad när jag såg vad som dolde sig i paketet. Här låg nämligen en bok fylld med roliga dukningstips och avsändare var Tina Gustafsson som arbetat fram boken tillsammans med en massa välkända inspirationskällor te.x. Nordljus, Sia Home Fashion samt flera kreativa festfixare. Idén till boken "Bröllop & festdukningar" fick Tina när hon själv letade inspiration till hennes egna bröllop 2004 men inte hittade så mycket roliga idéer. Nu har hon alltså sett till att man som läsare bjuds på dukningar för alla festliga tillfällen och teman. Du hittar boken bl.a. här.


 Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration ur boken "Bröllop och festdukningar"

#1 - - tina:

Wow! Det verkar vara en kanonbok! Har själv letat dukningar till bröllop bland böcker och på Internet utan att hitta speciellt mycket.

#2 - - Härligheter enligt Erika:

Vad gulligt av henne! Blir riktigt sugen på att bläddra och njuta av boken...

Kramar Erika

#3 - - Johanna:

Man kan göra jättefina betongljustakar för värmeljus! superenkelt - gör en fyrkantig "klump" och tryck i tex 4 värmeljus på lika avstånd där du vill ha dom, eller varför inte med vanliga ljus som adventsljusstake?

#4 - - Inspirera Mera:

Åh vilket härligt paket att få hem :)

Kram Sandra

#5 - - bröllopsbloggen:

härligt tips den boken får vi nog gå och låna på bibblan..

behöver tips till våra dukning...

#6 - - Bridecilla:

Låter som en toppenbok!

#7 - - sandra:

va gulligt att få en sån bok, den e säkert jätte bra,



ja kan tänka mig att tårtan blir god så, kan även tänka mig att toppa med lite smält choklad till mums, gud vad ja längtar till nästa fredag för då ska det ätas tårta...

Till top