Mosters vårplanteringar...(del 3 av 3)

Trädgårdsliv / Permalink / 8

Ha ha, ja min Fotoutmaning fick inte riktigt samma innebörd som när jag kom på idén förra i helgen i vårsolen... Som jag förstått är hela vårt land täckt i snö idag så det fanns inte så mycket vårbilder att visa upp. Jag återkommer med utmaningen lite längre fram...

Vi avslutar istället min trädgårdvecka men några härliga vårbilder tagna förra helgen hos moster. Ni har ju sett planteringen vid entrén och vårblommorna inne och här får ni även en liten titt i trädgården. Här har hon nämligen ett cafébord med vackra saker som får stå ute året om. Man hittar söta luffarslöjdskrukor som fyllts med mossa och växter, snygga ljuslyktor och ett fat som i vinter varit fyllt med kottar.

Tips: Gör gärna som moster och sätt flera saker av samma sort ihop.  Som här två likadana krukor och två lyktor. Skapar en läcker dubbeleffekt!!

Foto: Karin Borg/Ellas Inspiration

#1 - - Annica:

hej vilka läckra bilder annat än ute snön vräker ner=(

Kram Annica på Home No.1

#2 - - Minks:

Tanken var god :) o jag längtar verkligen efter våren, allra helst nu när snön vräker ner!!

//M

#3 - - Mrs. b:

Ja, här har snön som kom över natten skönt nog smält bort under dagen.

Vilka fina planteringar! Har själv ännu inte kommit till skott att plantera om vinterns ljung-plantering.

#4 - - Karin A:

Ja så det kan bli - snö var det även här! Kul att se din mosters fina planteringar. Cafébord med små arrangemang är verkligen ett fint tips. Ha en skön helg! Kram Karin

#5 - - Proforma:

Jag är glad att det inte blivit några planteringar än med tanke på snön! Nästa veck hoppas jag på snöfritt, då ska det planteras!

Trevlig helg!

Kram

#6 - - Fyraihuset:

Va duktig hon är din moster. Jättefina arangemang.



Trevlig helg



/nina

#7 - - Lotta 8`):

Härliga bilder och mycket inspiration :) Jag har också ett litet bord vid entren som jag pyntar och jag blir glad, när blommor och annat pynt möter mig när jag kommer hem. Hälsa din moster att hon här duktig på fina arrangemang. Ha en trevlig helg =)

#8 - - Lallis:

Mmm.. så härligt att se de fina bilderna:)

Kram Lallis

Till top