Gummimatta gav mersmak...

Inspiration / Permalink / 10
För ett tag sedan visade jag en trapp-makeover som ägt rum hemma hos min moster. Ni har många som gillade vad ni såg och flera har hört av sig och vill veta mer om den läckra gummimattan. Tyvärr vet inte moster om vilket märke mattan har och den är lagd av en mattläggare. Men den som såg Äntligen Hemma igår på tv noterade kanske att man in en gummimatta. Det fabrikatet hette Nora men även Trelleborg Rubber Flooring samt Artigo tillverkar liknande varianter. Fråga hos er lokala golvåterförsäljare för de kan säkert hjälpa er i jakten!


Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
#1 - - Anna:

riktigt snyggt! Jag älskar detta golvet. Vi la in det på vår nya toalett och jag är supernöjd! Vårt kostade 300 kr kvadraten men jag minns tyvärr inte heller vad det heter.

Resterna som blev över gjorde vi en dörrmatta och ett underlägg till vår hunds matskålar, skitpraktiskt!

#2 - - Hildur:

Gummigolv är vansinnigt snyggt! Nån gång ska jag lägga det här hemma... eller mer troligt att det blir i nästa hus. För nån gång blir det flytta av. :-)

#3 - - Kristina - Kix Koll:

När jag renoverade min 2:a lägenhet 2003 letade jag med ljus och lykta efter ett gummigolv. Jag ville ha ett rött gummigolv i köket men det gick bara inte att få tag på till privatperson, de sålde bara om man ville ha stora mängder matta. Ja ja, jag tycker fortfarande att det är väldigt snyggt och det är ju kul att det faktiskt går att köpa nu!



Du, svar på din lampfråga! Märket är Frandsen (http://www.designbyfrandsen.dk/) och jag har köpt lampan på Bolia för ca tre år sedan. Den var då av utgående modell från Bolia men det är mycket möjligt att den finns någon annanstans också. Jag såg på Frandsens hemsida att de har lampan kvar, där heter den Trio.

#4 - - Jenny Renstrand:

Jättesnyggt, såg för länge sedan ett kök med liknande gummigolv, så snyggt!!

#5 - - Maria:

Så praktiskt och snyggt med en gummimatta i trappan. Det tänkte jag aldrig på som ett alternativ när vi renoverade vår trappa. Fast vi är i och för sig helnöjda med resultatet ändå.

#6 - - Josefin:

Snygg trappa! Golvet de använde i Äntligen hemma var också supersnyggt, gillade verkligen den turkosa färgen.

#7 - - Katja:

det var ju mucho snyggt iaf :)

#8 - - Dessi:

Jag har sett sånt på Bauhaus, för en relativt liten peng!

#9 - - Ida:

WOW så har jag velat ha det i flera år, men har bara sett mattan för 550 kr kvm så min dröm gick i kras...

#10 - - Ann:

Finns att köpa online på ruugs.se från 198 kr kvm:-)

Svar: Toppen, tack!
Ellas Inspiration

Till top