Hjärtlika klappar...

Inredning & Shopping / Permalink / 6
Nu börjar man verkligen få julkänslor. Igår kväll var jag iväg på "adventsmingel" i en av stans blomsterbutiker. Väldigt mysigt med glögg, godis och en massa härlig "grön" inspriation. Bilder kommer men tills dess tänkte jag bjuda på lite klapp-tips. Visst värmer det väl lite extra att slå in ett paket fyllt med hjärtan. Här några klappar för lite extra hjärtlig omtanke...


Söta små muffinsformar med hjärtan och mjuka hjärtkuddar att dekorera med, båda hittar du hos Åhléns. TRIPP förvaring från IKEA. Våningsfat för alla julens sötsaker från Indiska.
#1 - - Åse:

Jag tänkte att jag skulle pynta idag och är lite sugen på att köpa lite nytt pynt, därför är det så roligt att se fina julinspirationsbilder.

Kram!

#2 - - Josefine- At home:

Vilket fint kollage du gjort! Kakfatet är väldigt sött. Jag drack min första kopp glögg igår och det är ju så gott:)

#3 - - milla-andante:

Vad mysigt det lät!!

Vad fint och inspirerande du gjort, är bra sugen på ett sånt våningsfat...!

Kram

#4 - - Malin:

Vilket fint kollage du har gjort! De där burkarna du visar hafr jag kikat på ett antal grr, men det får bli mina röda burkar från Sagaform igen:) Gilalr dem så mycket ju! Kram kram

#5 - - Anna-Karin:

Använde de hjärtliga formarna från Åhlens i sista baket men blev tvungen att använda andra muffinsformar på utsidan för att det inte skulle flyta ut. Dom var riktigt tunna dom där, även om dom var fina.

#6 - - Dahlarna:

Våningsfatet köpte jag häromdagen :-)! Flera fina saker du visar. Hoppas att ni har en mysig adventshelg. Kramar

Till top