Muffinsform, tror inte det...

/ Permalink / 17
I goodiebagen jag fick på bloggträffen låg även en muffinsform från Bagaren och Kocken. Nja, eller ni kan väl ana vad jag såg för inte var det en muffinsform inte... Självklart var det en perfekt form att gjuta betong i. Förra helgen ägnade jag därför åt att gjuta hjärtan som är vackra som dekoration. Jag testade även att gjuta fast ljushållare och det fungerade perfekt så nu har jag även små ljusstakar i form av betonghjärtan.

Tips! Om du är sugen på att testa betongjutning själv så kika in i min kategori Betong - stort & smått. Här hittar du både praktiska tips och bilder på tidigare gjutningar jag gjort.


Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration

#1 - - Helen:

Jättefina hjärtan! Har tänkt hur länge som helst att jag ska testa och gjuta betong men jag får inte tummen ur, men nästa år ska det ske:)

#2 - - Proforma - Irene:

Jättesöta, tänk sådana på rad på julbordet! Hade den tanken när jag såg formen!

Trevlig helg!

Kram

#3 - - Sofie:

Vad fiffigt, så kreativ du är! Det blev väldigt fint. Trevlig helg!

#4 - - Anna:

va söta :)

#5 - - Åse:

Vad fina de blev! Smart idé.

#6 - - Johanna:

Jättefina! Det som är så kul med betong är att det bara är fantasin som sätter gränser för vad man kan hitta på. Det himla kul att experimentera! Testade att gjuta i en gummianka för ett tag sedan, vilket gick riktigt bra :) Nu ska jag kolla in din betongkategori!



Ha en skön helg! Kram Johanna

#7 - - Blogg by Maliin Stoor:

Helt Ljuvliga!!



Snyggt jobbat!!



Maliin

#8 - - R-M larsson:

Hej!



Har varit inne på din blogg många gånger. Måste bara skicka en kommentar nu. Du har så mycket roliga tips och ideér. Kommer absolut fortsätta läsa den. Betong har jag aldrig vågat mig på. Kanske borde testa. Får läsa vidare om du har några bra nybörjartips!!



MVH R-M

#9 - - Dahlarna:

Åh så fina - både de rena hjärtanen & ljusstakarna. Du är en enorm idéspruta :-)! Hoppas att du får en kanonfin söndag. Kramar!

#10 - - EvaMarie:

Vilken härlig blogg du har!!!! Gillar dessa små hjärtan som du gjort!!! Vackert!!!

#11 - - Lilith:

Vilka underbara betonghjärtan! Superbra idé det där! :)

#12 - - House of Jammi - blogg och webshop:

Vilka superfina hjärtan, och bra tips! Jag väntar fortfarande på den dagen då jag ska börja gjuta i betong - ska bara... en massa annat först.



Gå gärna in på min blogg och tävla om söta, handgjorda tomtar!

#13 - - N I L M A:

vilken otroligt härlig blogg!

#14 - - Anonym:

va söta! :)

#15 - - [room] by sofie:

Vilken roligidé!

Blev superfina...



KRam Sofie :)

#16 - - Lotta:

Jag blir bara mer och mer sugen på att testa detta med betong... har dock så mycket andra saker som jag också vill göra och tiden hinns med - måste nog planera min tid lite bättre!

Lotta

#17 - - Anette:

Så fint det blev!

Till top