Med smak av sommar...

/ Permalink / 8

Tänk att det var påskafton för en vecka sedan. Oj, va tiden går fort. Idag tänkte jag "bjuda" på en sallad som fanns på vår påskbuffé. Jag gjorde ett recept som jag hittade i tidningen "Välkommen Hem". Den blev väldigt god så jag passar på att dela med mig av receptet! Kanske något till lördagsmiddagen?

Blanda ruccola, tärningar av houngs- och vattenmelon (receptet sa Galiamelon men den var slut) och strö över finhackad röd chili. Ringla över en god olivolja, jag föredrar de spanska som är lite peppriga i smaken. Sist strör du över kärnor från ett granatäpple. Klart och väldigt gott att servera till te.x. en ostpaj som fanns på vårt påskbord eller som tillbehör till allt grillat i sommar...


Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration

#1 - - Henricks tankegångar - Inredning & Design:

Oj va gott och fräscht det lät. Måste provas!. Ha en underbar dag i solen. / Henrick

#2 - - tinajo:

Lät mumsigt, ska provas! Tack för tipset! :-)

#3 - - randiga tråden:

Det ser så gott ut, vilken härlig sallad,

#4 - - Malin:

ser så fräscht ut att jag nästan och faktiskt konstigt nog kan känna smaken av hur det smakar :)

#5 - - Monika:

Ja, det verkade jättegott och fräscht! Ska jag minsann prova i sommar, om inte annat. Till första grillningen, tror jag. När nu den blir. :-)

#6 - - Ida - Decoria.se:

Det ser riktigt gott ut!! Kurrade till i magen rejält, kanske dags för middag :)

#7 - - Pia:

Låter toppensmarrigt!

jag har tidigare ätit en liknande där det även var chevré med i salladen. Jättegott! Kanske något du vill prova vid något tillfälle?

#8 - - mika:

Det ser ut som en helt ljuvlig rätt!

Till top