Med smak av sommar...
Tänk att det var påskafton för en vecka sedan. Oj, va tiden går fort. Idag tänkte jag "bjuda" på en sallad som fanns på vår påskbuffé. Jag gjorde ett recept som jag hittade i tidningen "Välkommen Hem". Den blev väldigt god så jag passar på att dela med mig av receptet! Kanske något till lördagsmiddagen?
Blanda ruccola, tärningar av houngs- och vattenmelon (receptet sa Galiamelon men den var slut) och strö över finhackad röd chili. Ringla över en god olivolja, jag föredrar de spanska som är lite peppriga i smaken. Sist strör du över kärnor från ett granatäpple. Klart och väldigt gott att servera till te.x. en ostpaj som fanns på vårt påskbord eller som tillbehör till allt grillat i sommar...
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
Oj va gott och fräscht det lät. Måste provas!. Ha en underbar dag i solen. / Henrick