Dags för kuddkrig med tryck...

/ Permalink / 5

Vi fortsätter med lite höstspaning även idag och kuddar med olika grafiska tryck ser man överallt just nu. Ni såg bl.a. Yaya från MikMak (klicka här) och kuddar Odd Birds (klicka här) när jag rapporterade från Formex och även de stora varuhusen hakar på och visar upp fräcka mönstrade kuddar i höst. Kuddarna ska vara i jordnära färger och ha ett tryckt eller broderat mönster. Här har jag valt ut några varianter...

Tips! Missa inte min tävling om en NUD Classic i valfri färg (klicka här)!



Kudde med indiskt mönster i guld, rött och svart av Lisa Bengtsson hos Indiska. Kudde Maja Growing med tulpaner, Hemtex. Motiv med frimärke, stadsvy eller motel pryder kuddarna från Åhléns Svartblommig satinkudde med lila blomma från H&M Home.

#1 - - Marita Nilsson:

Vilka snygga kuddar. Tack för tipsen.



Hälsningar



Marita Nilsson

#2 - - Snusans inredningsblogg:

Ja Oddbirds kuddar är helt fantastiska. Gillar de där från Åhléns också. Tummen upp för trenden med grafiska tryck.

#3 - - gella:

Åh, vilka bra tips! Jag vill ha svart/grå/vit bas i vårt framtida pyssel- och mysrum med lila och kanske typ senapsgul som accentfärger (får se om jag hinner ändra mig innan det är dags att piffa...) och då var två av kuddarna (Hemtex och H&M Home) väldigt intressanta!! :D Tack!

#4 - - isa:

Kalas snygga kuddar!!! Brevliknande kudden smälte jag lite extra för. Jag älskar kuddar och gärna med ett stänk lekfullhet.

Dessa var absolut nya favoriter.

mvh isa

#5 - - Åse - Interiörguiden:

Jag gillar verkligen alla kuddar du visar!

Till top