Guld och gröna skogar...

/ Permalink / 5
Igår tog jag och barnen en sväng till skogen för att se om det dykt upp några svampar. Vi hann knappt komma  in i skogen förrän sonen hittade de första gula läckerheterna. Barnen visade sig ha riktiga svampnäsor och vi hittade en del. Det tråkigaste med själva plockningen är ju rensningen efter men det brukar gå ganska snabbt. I väntan på stekning fick de vila i min nya fina skål från Himla. Den hittade jag hos Stärkan Outlet som ni kunde läsa om här.



Avslutningen på dagen blev därför extra god igår med färska stekta kantareller. De är ju definitivt allra godast "au naturel". Sedan är det ju fortfarande semester *ler* så lite kall öl i våra nya ölglas fick det också bli... Glasen heter Grand Cru och kommer från Rosendahl. Vi köpte våra hos Danskdesign.nu som har dem på erbjudande just nu och leveransen kom redan dagen efter!!


Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
#1 - - Carina:

Det är skogens guld - kantarellerna!

Kram

//Carina

#2 - - caroline k:

åå himmel så GOTT med smörstekta ( som jag föredrar dom) kantareller så macka. Är gravid nu så magen hindrar mig lite från att vandra i skogen kanske att man ska ta och skicka ut någon frivillig själ som akn hitta några åt mig :) Hoppas du har en bra dag!

#3 - - Anna / Sand´s Drömmar:

Klart det ska vara en öl till! Kantareller kräver dessa drycker, heter det väl? ;)

#4 - - Anna:

Mmm, det är så gott med kantareller, helt enkelt smörstekta med lite, lite färsk timjan...

#5 - - Yasemin:

Åhh vad sugen jag blir på kantareller nu. Du har fått en award av mig:

http://yaseminskok.blogspot.com/2010/08/beutiful-blogger-award.html

Till top