Läcker kakelbelysning

/ Permalink / 8
Vår planering med badrummet går framåt med stormsteg!!  Jag har ju flera bekanta som läser bloggen och sett vad som är på gång och några har hört av sig med tips och idéer. Tack snälla!  En av dem är gulliga Karin N och hennes make som nyligen renoverade sitt andra badrum.  Jag och min bättre hälft gjorde ett hembesök härom kvällen. Man kan väl säga att jag blev bara ännu mer sugen på ett nytt badrum!! De hade inrett sina två (!) badrum otroligt smakfullt och använt belysning för att skapa spännande effekter. Kameran lämnades hemma men jag hoppas på återbesök så jag kan visa er hur snyggt de hade inrett.

De hade bl.a. satt lysdioder i kakelfogarna på en stor yta i ett av badrummen och det var så himla läckert. Jag kikade lite på nätet och hittade att tyska företaget Paulmann har specialiserat sig på just kakelbelysning. Deras variant kallas Crosslight och är ledlampor som ska sättas i kakelfogarna. Du hittar dessa hos välsorterade byggvaruhus även på hemmaplan.


Foto: Pressbilder Paulmann
#1 - - Alexandra:

Det var verkligen läckert!!hade ingen aning om att det fanns sådan belysning.

#2 - - Anne, anness design:

Ja, verkligen superläckert. Fast det får inte bli för mycket av det.

#3 - - Anna Sand:

Vilket bra tips! Vi ska bygga om vår bastuavdelningen inom några år så detta suger jag åt mig!

#4 - - ANNIKA G:

Vad smart och läckert ...nytt för mig och så snyggt.

Men håller det att gå på ?...blir det tätt i fogarna ?ledlampor bytas ut nån gång?

#5 - - Elin:

Wow! Vad fräckt! Detta ska jag visa min man.

#6 - - DAHLARNA:

Riktigt läckert! Har vänner som har det precis så på väggen bredvid deras jacuzzi! Grymt mysigt & fint! De gjorde detta för säkert 4-5 år sedan & det fungerar fortfarande som det ska :-)! KRAMAR!

#7 - - Essa:

Förbaskat tjusigt! Spännande med sådan belysning. Skulle ju absolut inte vara fel i sitt eget badrum senare framöver!

#8 - - Mickael Fernqvist:

Hej Ellas Inspiration.. Har sökt överallt efter LED-KAKELBELYSNING CROSSLIGHT. Har funnit produkten på nätet men du skriver att man kan köpa det i byggbutiker i Sverige vet du vilken man ska vända sig till. HOPPAS PÅ SVAR så att jag kan fortsätta i mitt badrum.... Mvh: micke

Till top