Panduro Concrete Challenge (del 4)

/ Permalink / 7
Idag är det dags för mitt 4:e bidrag och även mitt sista bidrag till Panduro Concrete Challenge som avslutas på fredag. I förrådet hittade jag en gammal lampa som skulle till återvinningen men istället fick den bli en gjutform. Insidan penslade jag med olja innan den fylldes med betong och sedan fick den torka 3 dagar innan jag försiktigt knackade hål på glaset med en hammare. Jag höll mig på en tidning för att enkelt kunna ta hand om glasbitarna och se vilken fint klot det blev!! Jag är väldigt nöjd och det passar perfekt till all annan betong som redan finns på plats i trädgården. Bl.a. det fina betongfatet som skymtar i bakgrunden gjort av ett rabarberblad, just nu en vattenspegel i trädgården.

Tips! Kika gärna på mina övriga tävlingsbidrag. Egna knoppar i form av små hjärtan, fjärilar som fått lite färg samt dekorativa "hjärtan på tråd".


Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
#1 - - Sandra V:

Betongklotet var riktigt snyggt! Vilka härliga idéer du har!

#2 - - Anna:

Vad får du allt ifrån? Så himla påhittig och väldigt snyggt!/Anna

#3 - - myamia:

Snyggt! Tänk att jag har två stycken sådana där gamla kupor i förrådet :)

#4 - - Mamma:

Hejsan!

Vad påhittig du är.

LYCKA TILL i Tävlingen.

#5 - - Mrs. b:

Vilket fint klot! Bra idé!

#6 - - Malin:

jag bara ääälskar att få titta in till dig :) du har så mycket fint att visa och sååå älskar jag att du är sån pysslig en , precis som jag :D jätte fint klot. Jag hoppas du vinner



Kram Malin

#7 - - Caroline:

Älskar betong föremål! Helst skulle jag vilja ha en arbetsbänk i betong att plantera blommor och dylikt på :) Fin blogg, här kommer jag definitvit att klicka in mig igen!

Till top