Budget vs Lyx: Vårmys på altanen

Inredning & Shopping / Permalink / 12

Trots helgens trista väder gäller att vara ute i god tid att planera sina nya inköp till altanen. Nu är ju frågan vad plånboken tillåter och här bjuder jag på två liknande alternativ men där prislapparna skiljer sig betydligt! Du får betala 13.019 kr för de lite lyxigare valen och 5.093 kr för budget-alternativen.

Vad väljer du?


Lyx: Virkad filt från Wasabi Home, 720 kr.  Utegrupp Holmsund från Mio totalt 7.450 kr (paketpris). Stelton Skeppslampa 4.849 kr hos Danskdesign.nu.

Budget:
Utemöbler Furuvik från Rusta totalt 4.495 kr. Virkad filt från H&M Home, 399 kr. Oljelampa i rostfritt stål, 199 kr hos Åhléns.

#1 - - Proforma - Irene:

Visst är det tråkigt att man alltid är så begränsad av ekonomin... fast i detta fallet tycker jag nog budgetalternativet är lika fint!

Kram

#2 - - CreativeActivity - Sandra:

Vilken skillnad i pris. Jag har haft en sån där Steltonlampa som jag fyndade ganska billigt på Blocket. Men det kändes ändå saftigt så jag sålde den vidare med vinst och köpte budgetalternativet från Åhlens istället :).. Så ibland funkar budget precis lika bra.

#3 - - Anna / Sand´s Drömmar:

Fina prylar! Åhlens-lampan hänger redan på vår sommarstuga och HM-filten har jag tittat på hit hem hem, så mitt val är väl självklart. Orsaken också... ;)

#4 - - Izabell:

Kul med "budget vs lyx" Jag hade ju valt det billigare alternativet.. det finns ju alltid andra utgifter;) Kram Izabell

#5 - - cecilia:

På bild så är jag alternativen fullkomligt likvärdiga iaf! Och prisskillnaden gjorde valet enkelt :) Annars är ju blocket, tradera och andra second hand-alternativ alltid lockande enligt mig!

#6 - - Marie:

Roligt inlägg! Men sittgruppen från Mio är ju lite halvbudget också, får man väl tycka? "Originalen" från Grythyttan skulle nog kosta några tusenlappar mer...

#7 - - Anna mitt i maten:

Hade nog valt budget varianten så när som på filten, tycker faktiskt inte om den från HM, vet inte riktigt varför, jag brukar gilla deras HOME grejer annars...

#8 - - House of Jammi - blogg och webshop:

Budget! Jag slutar aldrig att förvåna mig över att det är så stor prisskillnad på saker.

#9 - - Åse - Interiörguiden:

Om jag hade råd hade jag valt lyxvarianten, jag föredrar linjerna på både stolarna och lampan, men eftersom jag absolut inte skulle ha haft råd så måste jag ändå säga att budgetalternativet är riktigt bra och jag skulle absolut nöja mig med det.

#10 - - Martina:

Väljer lätt budgetvarianten!

#11 - - Selina:

Jag är mer för trä lr råtting men i vilket fall som helst så borde jag nog inte uttala mig då jag inte ens har en altan ;-S



//Love Selina

#12 - - Mattias:

Inte alltid lätt att välja Lyx eller Budget. Jag gillar oftast båda, själv försöker jag ibland köpa saker som räknas till Budget och ibland kostar jag på mig och handlar lite Lyx :)



Tycker oftast att det blir en bra kombination, oftast bättre än om allt man har hemma är svindyrt...ser lite mer personligt ut om man blandar....

Till top