Öppen planlösning...

Kök / Permalink / 4
Varför gömma sina kökssaker bakom stängda dörrar när man kan satsa på öppen planlösning? Ja, tanken är lockande men det gäller ju att ha ordning & reda och mycket snyggt att visa...

Tips! Men man kan ju piffa upp några av köksskåpen genom att tapetsera insidan och ta bort dörrarna! En liten förändring som ger stort intryck i köket!


Foto: eget kollage från House Doctor
#1 - - Christine:

Jag har självklätt in insidan av en bokhylla med presentpapper! Det blir som en helt ny bokhylla och kan tänka mig att det blir riktigt snygg att klä insidan av köksskåpen också! :)

#2 - - Tina // Peppar & Vanilj:

Snyggt som bara den på bilder....men jag skulle inte våga... det är ju inte bara jag somrumsterar i köket och det är nog inte alltid det estetiska sinnet framträder hos övriga i hushållet... Men jag älskar att kolla på bilder som dessa =)



K R a M // T i n a

#3 - - Lina:

Ja hade man bara haft så fina köksredskap så... väldigt fint är det ju men jobbigt om det är saker man inte använder så ofta och det kommer damm i det.

#4 - - Anna:

Det är verkligen sjukt snyggt, men också sjukt opraktiskt med damm och stekos som sätter sig på alla grejer. Vet det av egen erfarenhet ;)

Till top