Killkalas med smurftema...

Dukningstips / Permalink / 8

Igår hade sonen bjudit hem några killar på kalas. Vi dukade i uterummet och i mitten på bordet la jag en remsa med fuskgräs och sedan fick mina (!) gamla smurfar ta plats. Sonen tyckte att det var en kul idé så den fick godkänt... Vi bjöd på pizza och som efterrätt blev det kladdkakemuffins (ja, ni minns hans tårta kanske..) med äppelgrädde. Det syns inte riktigt på bilderna men grädden var ljusgrön och om ni kikar riktigt noga ser ni kanske att det är fotbollskläder och bollar som topping...


Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration

#1 - - Popprinsessan:

Oj, vilken rolig idé!

Vad har du fått konstgräset ifrån?

Den här idén måste jag lägga på minnet - superfint!

#2 - - Jenny Sjöberg:

Det verkar som det blev ett toppenkalas! Härliga tips. Förstår varför bloggen heter som den gör för det här var verkligen inspirerande. Tänk att smurfar fungerar fortfarande. :)

#3 - - rebecka:

re: varför tror du att anledningen till att jag vill se filmen är att det är den skillnaden mellan killarna och tjejerna? förresten så är ju större delen av tjejerna "svarta och tuffa", så du har inget argument där. inte för min del i alla fall.

#4 - - LinaK:

Härligt dukning!

#5 - - Karin på Ellas Inspiration:

Så kul att ni gillade dukningen!!



Konstgräset kommer från Rusta och jag har delat bitarna i mitten så att det inte blir lika brett utan passar bättre som en "löpare" i mitten.



Mvh



Karin

#6 - - Anna:

Åh. Jag hade också smurfar!/Anna

#7 - - Therese:

såååå inspirerande.... Ska tänka på smurfar bilar och annat kul nästa gång jag dukar fint, eller kanske överaska barnen i kväll....=) Tack för inspirationen

#8 - - Ann:

Otroligt fint!

Till top