Sista minuten piff...

Högtider - stora & små / Permalink / 5
Så här i sista minuten bjuder jag på några enkla idéer att sätta det allra sista piffet inför Julafton. Varför inte klä in hallspegeln med lite grönt? Antingen plockar ni lite grönt från skogen eller så köper ni en "fusk-slinga" och bara lägger som dekoration kring ramen. Enkelt och vackert!

Tips! Lägg gärna märke till en fina stjärnan på vasen, gjord av kottar och ståltråd! Så fin!!



Extra mysigt blir det med några kottar och att sätta kala grenar i enkla vaser. Har ni inte flera vaser, eller flaskor för den delen, så sätt grenarna i en stor vas och dekorera med levande ljus (under uppsikt förstås) och julig dekor! Har redan sett att butikerna börjar rea ut julgransprydnader så nu kan man göra riktigt roliga fynd!


Foto: via Bo Bedre
#1 - - Sofia - Sofias Inredning:

Åh så fint :) Tänk att så enkla medel som att plocka in lite av naturen kan göra så mycket i inredningen. Man får en helt underbart mysig och ombonad känsla på något sätt :)

#2 - - Weronica - En mammas dag:

Snyggt! Jag har dock fått förbud att pynta skåp med granris efter att mannen fortfarande finner barr i badrummet efter tre år :) God jul!

#3 - - Pernilla:

Vilka jättebra tips! Synd att jag inte hann se detta innan jul bara! Men får försöka spara detta inlägg någonstans till nästa år :)

#4 - - CJ:

Fantastiskt fint!

#5 - - Madde :

Gud vilken inspiration man får när man kollar på dina bilder :) måste bara få fråga vart har du köpt dom där stora vaserna som du har kottar i ?? :)

Mvh Madde

Till top