Vår juldukning!

Dukningstips / Permalink / 5
Här kommer några bilder från årets dukade julbord som jag knäppte av strax innan gästerna dök upp. Det gick av bara farten så bilderna blev lite ljusa men ni får hålla tillgodo. I år var både dottern och maken (!) engagerade i den kreativa utformningen så det var verkligen ett teamwork ska ni veta. Det är inte bara jag som gillar att duka festligt...*ler*  Sonen höll sig dock på säkert avstånd fullt upptagen av sin nya Iphone som Tomten hade lämnat under natten...


Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration

Vi dukade med en grafitgrå duk och en vit linnelöpare i mitten. Sedan hade vi två olika servetter, vita i linne som vi la på "Ris a la malta-skålarna" och trädde ett litet rött hjärta i plåt omkring. Sedan dukade vi även med en servett från Duni under skålarna. Tyckte att det blev en kul effekt med en liten "julig-hälsning". I mitten på bordet ställde vi ett långt silverfat som fylldes med levande ljus, silverkottar och lärkkvistar. Blev väldigt vackert med ljusfatet när mörket la sig på Julafton!

Fler dukningstips kommer för snart är det ju Nyår!!
#1 - - Erica:

så fint!!!



Jag vill gärna ha lärkkvistar på bordet på nyår. men vet inte riktigt vart jag kan hitta dom. Har du tips på någonstans där dom växer eller man kan köpa?



God jul och gott nytt år!



/Erica

#2 - - Karin på Ellas Inspiration:

Erica, jag och dottern har plockat dem. Jag mailar och berättar vart. Inte långt från dig...



Kram Karin

#3 - - Erica:

åh, tack!



jag gick en sväng runt spikön på lunchen för att kika om jag kunde hitta något...men tyvärr ingen lycka.



imorgon så får det bli en liten tur med barnen och plocka lärkkvistar :-)



ser framemot ditt mejl!



kram

#4 - - Tess:

Åh så vackert! :)

#5 - - SOFIA [GASPEDAL.BLOGG.SE]:

snyggt!

Till top