Dags för bokrea!

/ Permalink / 12
Idag startar årets stora Bokrea. Själv brukar jag tillhöra skaran som kommer på sluttampen och köper det som blir över... Men jag brukar alltid hitta några guldkorn och nu har jag påbörjat ett arbete som jag har funderat på länge, nämligen att sortera våra böcker i färgordning. Med vårt nya vitrinskåp så kom nämligen lusten att ha lite ordning & reda och det finns ju alltid plats för lite nya "nyanser"...

Fråga! Ska du ge dig ut på bokrean idag? Vilka titlar står på önskelistan?


Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
#1 - - Designing good life - Sarah:

Kul idé att sortera efter färgskala! Jag har inte sett ut några speciella böcker utan det brukar blir något infall när jag ser vad som finns.

#2 - - Nanna:

Jag hade velat hitta lite "Pyssel" böcker. Mer för hemmet som att sy, inreda mm. Jag är helt fast i den eran nu. Önskat mig en symaskin när jag fyller år. Så jag behöver lite syböcker för att få igång minnet från syslöjden...

Underbara bilder på 70tals grejerna!!! Och ditt mönster är ju superfint!!! Lycka till!! Ska bli roligt att få se mer av dina alster :)

Kram Nanna

#3 - - emelie:

nej jag ska inte på bokrean, jag är hemma och är sjuk .. :(



jag är med i en sångtävling och jag är i final nu i topp 5 och det skulle betyda så mycket för mig om jag vann för då får jag komma till studion och spela in en låt ! snälla rösta på mig, gå in på www.ilikemymusic.blogg.se och rösta på emelie fors :) man kan rösta en gång varje dag fram till den 24e (IMORGON), behöver många röster ! :) tack !

#4 - - anna:

Va tuff blogg du har ! :)

#5 - - Louise (fotoblogg):

Jag ska absolut till bokrean! Jag hade tänkt köpa bla "Den utstötte" (Sadie Jones), "Kvinnorna på 10 våningen" osv. Har väl kryssat i fem böcker jag vill ha, och känner jag mig själv rätt blir det fler när jag väl är där. Blir ju alltid så. :)

#6 - - Sara:

Jag har beställt en bok från bokrean... Per Morbergs kokbok Scenen livet och konsten att laga mat! Min mamma har den och den är jättehärlig, rekommenderas! :-)

#7 - - Amanda.:

Jag älskar bokrean. Brukar få följa med massa olika böcker hem faktiskt.. hittar alltid något spännande.

#8 - - fröken pensé:

Jag älskar bokrea! Hinner tyvärr inte med starten, men brukar ta igen det senare. Alltid blir det nåt roligt som följer med hem;)

Hälsningar Annica

#9 - - Simplicity:

Tummen upp från Feng Shui konsulten!



Kommer bli sååå fint! Och det är inte opraktiskt. Ofta vet man alltid vilken färg boken man söker har.



kramisar från Skåne,

Jannice

#10 - - jeanette sandelin:

hej! jag köper inga böcker alls numera...

dock kanske en och annan i inredningssyfte. tycker mycket om gamla böcker som får utgöra stilleben lite här och där. annars så är det bibblan som gäller. just nu läser jag per oscarssons nattens färger från 1960.

tack för inspirerande blogg/hälsa gärna på hos mig.

#11 - - Emelie, ESS Foto:

Åh vad ambitiös du är! Kommer bli jättesnyggt! :)

#12 - - Linda:

Vad rolig idé att ställa böckerna i färgordning. Det kanske jag ska satsa på så fort jag skaffat mig en bokhylla...

Till top